Mit csináljak ha már nem bírom elviselni az anyósomat?
Tavaly házasodtunk össze a párommal csodálatos hölgy de az anyja kikészít.
A családi összejöveteleken állandóan engem szíd és állandóan célozgat rá hogy nem illünk össze a párommal.Mindig keresztbe tesz nekünk például amikor legutoljára mentünk volna wellnwselni váratlanul elájult és sírva hívta fel a páromat hogy korházba van és menjen oda hozzá. Persze ez aznap volt amikor indultunk volna. A korházba meg benntartották megfigyelésre és persze semmi baja nem volt. Aztán állandóan selyemfíúnak hív és most meg kitalálta hogy odaköltözik hozzánk mert túl nagy neki az a ház ahol lakik és inkább eladja.
Ezt már nem bírom elviselni,de a feleségem meg nem akarja neki megmondani mondván hogy csak évei vannak hátra.
A feleséged annyira nem lehet csodás hölgy, ha hagyja, hogy családi összejöveteleket szidjanak.
Vagy igazuk van? Tényleg selyemfiú vagy?
Kérdező netán kamu kérdés?
Mikor akarsz válaszolni?
"Kérdező netán kamu kérdés?
Mikor akarsz válaszolni?"
Az, kb. egy éve olvastam szóról-szóra ugyanezt!
"Még kamaszként egy lánynak gyereke lett tőlem de persze elmentünk abortuszra ezért hívhat selyemfiúnak ... "
Ez hülyeség, emiatt nem neveznek senkit Selyemfiúnak! Egyébként is honnan tudja?
"Igen a feleségem elit családból származik én viszont falun születtem és szegényebb családban. De szó sincs róla hogy a pénze miatt szeretném.."
Emiatt viszont hívhat, különösen, ha láthatóan kihasználod a lányát.
De ezt ti tudjátok, nekünk mondhatsz amit akarsz!
"Még kamaszként egy lánynak gyereke lett tőlem de persze elmentünk abortuszra ezért hívhat selyemfiúnak ... "
Ezt honnan tudja?
Plusz még mindig nem értem, ennek mi köze a selyemfiúhoz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!