Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy hozzam ezt helyre?

Hogy hozzam ezt helyre?

Figyelt kérdés

Nagyon összevesztünk az unokatesómmal,pedig nem az volt a célom hogy megbántsam, pont hogy védeni akartam csak ő ezt nem igazán érti meg. Az az igazság hogy nagyon nem szimpatikus nekem a srác akivel jár. Már akkor is mondtam neki hogy keressen valaki normálisat amikor még csak alakult köztük valami természetesen teljesen váltott sorrendben. Előbb összegabalyodtak, szex, aztán kezdek el ismerkedni. Nem értettem vele egyet már akkor sem mert ő nem az az egy éjszakás típus, de mióta megismerkedtek le sem lehet vakarni egymásról. Nálunk lakott az unokatesom az albérletben mert én ide Pestre járok suliba, ő meg itt dolgozik de amikor összejöttek odacuccolt a pasihoz. Aki egyébként egy bűnöző, és az unokatesomat is rángatja bele ezekbe az aljas dolgaiba. Plusz idősebb is mert unokatesóm 20, a pasi meg 25 és nem tudom, nekem azért az 5 év már sok.

Ami miatt összevesztünk az az volt hogy tegnap feljött pár holmijáért és akkor megjegyeztem hogy milyen érdekes hogy a pasijának megint új kocsija van(azzal jött át) erre közölte hogy ne szóljak már bele az életébe meg biztos azért fúrom én őket mert féltékeny vagyok. Majd rám vágta az ajtót. Lakótársam szerint adjak neki időt majd megnyugszik de nem tudom..Nem akartam bántani csak nagyon féltem őt. Ezt hogy tudom helyre hozni? Nem veszi fel a telefont, nem reagál az üzeneteimre.

2019. okt. 3. 20:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Hagyd békén. Ne akarj beleszólni egy felnőtt nő életébe.
2019. okt. 3. 20:11
 2/12 piroska és a farkas ***** válasza:
91%
Ha bajba kerül, segítsd, ha megbànja a kapcsolatot, ne vàgd hozzà, h " én megmondtam." Legyél Te a biztos pont,még akkor is, ha ő most nem tudja, h erre szüksége van.
2019. okt. 3. 20:15
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos igaza van, akármennyire rossz a helyzet. Semmi közöd hozzá, és hagyd békén őket. Nem tudsz mit tenni és nem is tehetsz semmit. Vagy rájön, vagy nem, hogy neki ez jó-e.
2019. okt. 3. 21:01
 4/12 Savlekotő ***** válasza:
77%
5 év sok,persze,naná.. Irigy vagy v féltékeny, igaza van,nem ok nélkül vágta rád az ajtót és ne reagál,szállj ki a magánéletéből. Még szexre is tőled kérjen engedélyt? Én is rád vágnám az ajtót az ilyen kotnyelesektől menekülni szoktak..
2019. okt. 3. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Felnőtt nő. Ha szarba kerül, a saját döntése miatt kerül szarba. Az ő baja, az ő sara, ettől neked még nem kéne beledumálni.
2019. okt. 3. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
" csak nagyon féltem őt" Világos! De azt tudomásul kell venned, hogy ez téged nem hatalmaz fel SEMMIRE!
2019. okt. 3. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Csak én már HÁROMSZOR olvastam ezt a kérdést tőled, pedig nem vagyok itt mindennap.

Nagyon jó idegei vannak az unokatesódnak, én már elküldtelek volna melegebb éghajlatra, az biztos!

Szakadj már le róluk, semmi közöd az életükhöz!

(Szűzanyám és te egyszer anyós leszel!)

2019. okt. 3. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Milyen jogon ugatsz bele más életébe?
2019. okt. 3. 23:27
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Mi van? Frusztrál, hogy nincs pénzes pasid?
2019. okt. 4. 08:41
 10/12 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem se szólj bele, nem a te dolgod. 5 év sok? Ne már...

Ha tényleg valami bűncselekménybe akarja belerángatni, azt ne hagyd.

2019. okt. 4. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!