Hogy hozzam ezt helyre?
Nagyon összevesztünk az unokatesómmal,pedig nem az volt a célom hogy megbántsam, pont hogy védeni akartam csak ő ezt nem igazán érti meg. Az az igazság hogy nagyon nem szimpatikus nekem a srác akivel jár. Már akkor is mondtam neki hogy keressen valaki normálisat amikor még csak alakult köztük valami természetesen teljesen váltott sorrendben. Előbb összegabalyodtak, szex, aztán kezdek el ismerkedni. Nem értettem vele egyet már akkor sem mert ő nem az az egy éjszakás típus, de mióta megismerkedtek le sem lehet vakarni egymásról. Nálunk lakott az unokatesom az albérletben mert én ide Pestre járok suliba, ő meg itt dolgozik de amikor összejöttek odacuccolt a pasihoz. Aki egyébként egy bűnöző, és az unokatesomat is rángatja bele ezekbe az aljas dolgaiba. Plusz idősebb is mert unokatesóm 20, a pasi meg 25 és nem tudom, nekem azért az 5 év már sok.
Ami miatt összevesztünk az az volt hogy tegnap feljött pár holmijáért és akkor megjegyeztem hogy milyen érdekes hogy a pasijának megint új kocsija van(azzal jött át) erre közölte hogy ne szóljak már bele az életébe meg biztos azért fúrom én őket mert féltékeny vagyok. Majd rám vágta az ajtót. Lakótársam szerint adjak neki időt majd megnyugszik de nem tudom..Nem akartam bántani csak nagyon féltem őt. Ezt hogy tudom helyre hozni? Nem veszi fel a telefont, nem reagál az üzeneteimre.
Csak én már HÁROMSZOR olvastam ezt a kérdést tőled, pedig nem vagyok itt mindennap.
Nagyon jó idegei vannak az unokatesódnak, én már elküldtelek volna melegebb éghajlatra, az biztos!
Szakadj már le róluk, semmi közöd az életükhöz!
(Szűzanyám és te egyszer anyós leszel!)
Szerintem se szólj bele, nem a te dolgod. 5 év sok? Ne már...
Ha tényleg valami bűncselekménybe akarja belerángatni, azt ne hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!