Hogyan találhatom meg/léphetek kapcsolatba az Amerikába vándorolt rokonaimmal?
Figyelt kérdés
Illetve, azoknak a leszármazottjaival. Az 1920-as években menekültek ki dédnagyapámék, jelenleg csupán annyit tudunk, hogy 2 unokájuk született. A családom konkrétan semmi egyebet nem tud, név alapján volt némi kutakodás, de semmi új infóval nem gazdagodtunk. Ilyen esetben hová kéne fordulni?2019. szept. 2. 13:15
1/5 anonim válasza:
OFF: Ök nem "vándoroltak", hanem "kivándoroltak" - a két fogalom nem ugyanaz!
ON: A vöröskereszten át meg lehet próbálni megkerestetni a családot, de ha ök nem akarnak kapcsolatba lépni veletek, akkor nem kaptok róluk adatokat.
2/5 anonim válasza:
Probald meg az ancesrtydna-t vagy a 23andme-t.
Sokan igy talaltak meg a rokonaikat.
Nekem is vannak rokonaim Ohioban de nem tudom a nevuket sem. En kint elek mar USA-ban es erdekes lenne ha tudnam hogy kik ok.
En majd a 23andme-t fogom megprobalni.
Eleg ha a kivandorolt rokonnak valamelyik leszarmazottja megcsinalta a ezt a 23andme-t es az mar eleg hogy megtalald oket.
3/5 anonim válasza:
Remelem tudsz angolul mert valoszinulek az amerkai rokonok nem beszelnek semmit magyarul. Altalaban az elso generacio aki kint szuletik meg beszel valamit a szulei nyelven de az o gyerekeik mar nem.
4/5 anonim válasza:
Ne várj sokat ettől. Ismerős megtalálta a nagyapja másik házasságból való gyerekét és unokáit, és mikor megjelent náluk, kihajították, se ismerkedés, se semmi, csak húzzon el. Mondjuk gazdag gyárosok, az ismerősömnek meg semmije sincs.
5/5 anonim válasza:
" Mondjuk gazdag gyárosok,"
nem hittem volna hogy meg ma is az ilyen 70 es evek beli sablonokat hasznalnak
" gyárosok " :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!