Szerintetek kihasznál a keresztfiam?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a keresztfiamat és tudom, hogy ő is engem. Azt vettem észre egy ideje, hogy már nem akar velem eljönni sehova ahova korábban szívesen jött! Bárhova hívom mindig azt mondja, hogy "most neeeeem" és elkezd xboxozni. Sok jó programm lenne de nem jön el soha! Többen azt mondják, hogy kihasznál de szerintem nem! 11 éves, tiszta izom a lába és kocka hasai vannak! Nagyon jó gamer, érthető, hogy egyfolytában gyakorol. Egyszer viszont azt mondta nekem, hogy csak "pézé" jön el velem programmra! Holnapra is tök jó programot kitaláltam, de azt mondta, hogy most neeeem! Mit csináljak?#plumb
2019. aug. 18. 22:18
1/3 Klau97hun válasza:
Az xbox már izom fejlesztéshez is alkalmas? ( keresztfiad? A kiírásod alapján max 14 évesnek tippellek)
2/3 anonim válasza:
Te tuti nem lehetsz még felnőtt...
Írásod alapján,illetve 11 éves tiszta izom,kockahas,pro gamer ,,pézé" stb...
3/3 anonim válasza:
Elég kamunak tűnik.
Amúgy meg miért nem akadsz le róla? Szervezz programot korodbeliekkel, felnőtt emberekkel. Szakadj le a gyerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!