Help! Kikészít a feleségem. Mit javasoltok?
5 éve vagyunk házasok. Anyagilag nem állunk rosszul, mindenünk megvan, mégsem vagyok boldog.
A nejem állandóan mindenért haragszik, duzzog, sokszor azt se tudom miért, nem lehet hozzá szólni. Már azon megsértődik, ha valaki ránéz vagy kicsit erősebben fékezek az autóval. A gyerekre szinte rá se szólhatok hangosabban, mert azon is megsértődik.
Másokkal is ilyen, mindig tőlem kérdezik mi baja, haragszik? Már tele a t*köm.
Mindig azt kell csinálni amit ő kitalál, én általában le vagyok szavazva. Kerüli az embereket, így nekem is vele kell menekülnöm, ha társaságban vagyunk, én pedig ezt szégyellem.
Régi (7-8 éves dolgokon) rágódik napi szinten: pl. szüleim kölcsönkértek tőle, amit azóta visszaadtak, sőt sokkal több mindent is. Azóta is ezt hallgatom, hogy őt, hogy megalázták.
Gyakorlatilag mindent én csinálok a háztartásban (bevásárlás, mosás, takarítás, gyerekkel csomó dolog) (főzni azért szokott).
Ha a szüleimnél vagyunk, nem is beszélget velük, csak bújkál a szobában vagy magába roskadva andalog.
Már próbáltuk ezeket többször megbeszélni, de mindig hevesen veszekedtünk. Utána a veszekedés miatt haragudott. Azzal jött, hogy ő túl érzékeny. Mondtam már neki, hogy szerintem pszichológushoz kéne mennie.
Egyszer elmentem tőle, de utánam jött sírva 1 nap múlva, hogy menjek vissza.
Elhagyni nem akarom, mert van gyerekünk, akit szeretek.
Oké, a gyereket szereted, de a feleségedet már nyilván nem. Folyamatosan nyomás alatt vagy és zsarolva vagy lelkileg.
Megéri?
Tehát nem akarod elhagyni, mert van gyereketek, akit szeretsz. Magyarul az fel sem merül benned, hogy ezt a szeretett gyereket te is nevelhetnéd?
Tehát a házimunkát gyakorlatilag te végzed, csak főzni szokott ő. Elmondanám, hogy átlag háztartásban a főzés minimum a házimunka 80%-át teszi ki, a gyereknevelés pedig egyáltalán nem tartozik bele.
Mivel nemhogy nem szereted ezt a nőt, hanem még szégyelled is, nyugodtan beadhatnád a válókeresetet és kérhetnéd, hogy a gyereket nálad helyezzék el.
Azért haragszik, mert nem akar szexelni, így nem kell teljesítenie a házastársi részét, de ő elvárja, hogy melózz és hazahord a pénzt.
Ő magát a gyerekkel bebiztosított, ha válás lenne, vinné a lakást. Gondolom ez a valódi ok, hogy még kitartasz.
Szánj több időt magadra, kezdj el sportolni, dolgozd le az aputested, hogy más nőknek is tetszél, és akkor meg fog változni. olvasd el ezt is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!