Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ki hozzá fel és fizesse a...

Ki hozzá fel és fizesse a nagyszülői segítséget külföldön?

Figyelt kérdés
Párommal Angliában élünk, míg édesanyámék Magyarországon. Most, hogy úton van a baba így anyumnak kellene felajánlani, hogy ki jön segíteni vagy nekünk kellene megkérni? Plusz kinek kellene a repülőjegyért állni?

2019. máj. 5. 09:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%

Nem kell felajánlania, hogy segít, hiszen ez nem alap.

De, szerenécsre elég sok embernek alap, hogy segít másoknak...

2019. máj. 5. 10:44
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

Nyugodtan lehet jelenteni és lepontozni!

Nekem nem lenne pofám sem a saját, sem a párom szüleit kiszakítani a saját környezetükből (barátok, rokonok, lakás, környék, nyelv, nyugdíjas munka, hobbi, orvos,...), hogy cselédnek kihívjuk őket egy idegen országba. Főleg úgy, hogy nem ők kényszerítették a szaporodást.

Ha te mégis megteszed, akkor annyi bőr legyen a képeden, hogy MINDET fizetsz neki! Gondolom telik rá, a nagy londoni mosogató karrierből befolyt pénzből.

2019. máj. 5. 10:48
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Áruld már el, ha ennyire lenézed, megveted anyukádat, akkor miért is akarod hogy menjen segíteni?
2019. máj. 5. 10:48
 14/22 anonymousreview60 ***** válasza:
97%

Ha kell nagyszülői segítség, kértek.

Ha a nagyszülő ráér, minden költségét ti fizetitek, kivéve azt, amire azt mondja nem akarja.

2019. máj. 5. 10:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
hát ha ilyen az anyád én nem hívnám segíteni, bocsi. ha a 2 heti látogatás alatt is az idegeiteken táncol, akkor képzeld el ugyanazt hónapokon keresztül, plusz egy újszülött, aki miatt amúgy is tiszta ideg eszel. ebből csak összeveszés lehet, méghozzá hatalmas. szerintem ne hívd segíteni
2019. máj. 5. 11:17
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem csak az ételről van szó, hanem mindent álltunk. Belépőket, helyi utazásást. Amikor mi megyünk akkor sokszor étteremben kötünk ki mert olyat főznek amit a párom nem ehet és még a benzinköltséget is ki kell fizetnünk apámnak. De itt nem is az anyagiakról van szó. Anyum Al nem lehet együtt élni. Viszont most nagyon szeretne kijönni unokázni. A jelenléte nem lenne segítség, hanem plusz teher. Ezért mi nem hívnánk ki.
2019. máj. 5. 11:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor ne hívd! mit tehetne, repülőre ül saját pénzből és betör hozzátok? a babavárás rólad szól, a párodról és a babáról! azt tedd, ami nektek a legjobb! ha anyukának nem tetszik hogy nem mehet, az csak azt jelzi, hogy önző, csak saját magára gondol, nem érdekli se a te, a párod vagy a baba boldogsága
2019. máj. 5. 11:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Öazintén szólva, ha ennyire nem jössz ki vele, akkor minek akarod, hogy odamenjen szülés után?

Elég nehéz a babával összeszokni, ha még egy kötözködös, mindenben kiszolgálást váró, neki semmi nem jó tipusú embert még odahívni enyhén szólva is ostobaság!

Sokkal könnyebb neked is, ha nem hívod oda és elboldogulsz egyedül (illetve a pároddal) a baba körüli dolgokkal és nem gyártasz még plusz stresszt magatoknak!

2019. máj. 5. 11:47
 19/22 anonim ***** válasza:
25%
Egyébként én nem tudom, miért olyan magától értetődő, hogy most mindent eldob a kezéből, ugrik, és segít. Amúgy nem dolgozik munkahelyen anyukád? Szabit sem akkor kap,amikor szeretné (mondjuk egy könyvelőt megnéznék, amikor kap 2 hét szabit áprilisban vagy májusban).
2019. máj. 5. 12:35
 20/22 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, most olvastam végig, oké, akkor anyud nem dolgozik munkahelyen. De könyörgöm, mit kell HÓNAPOKIG ott lennie nálatok???? Totál hülyeség, max 2 hét, (na jó, max 3), de ez már bőven sok. Főleg, hogy a természete alapján sem egy tünemény az anyukád. (Férjedre is gondolj.)
2019. máj. 5. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!