Hogyan lehetséges ez?
Aztarohadt! Azért itt vannak arcok akik tutira tudják a tutit. Szóval amint itt már többször leírták, anyukád nem a gyámja (alapesetben, és kb amíg te le nem mondasz róla addig nem is lesz, 1-2 extrém esetet leszámítva).
Max arra értheti, hogy az ő lakásán/házán vagy és bármikor kirakhat, akkor pedig, ha nem tudod a gyereked eltartani akkor, már lehet, hogy nekik adnák a gyámság jogát a gyámhatóság.
A sok pálcát törő kommentelőnek, pedig nem kívánom, hogy hasonló helyzetbe kerüljenek, de egy kis bölcsességet és élettapasztalatot szerezhetnének.
Az én feleségem is egyetemi tanulmányai közben szülte a gyerekeimet, és nagyon jól tette szerintem. Az, hogy előbb legyen karrier és 40 évesen vállaljuk be az első gyereket az elég életképtelen dolog.
Az apáról nem írtál, ha lelépett akkor moderálási szabályok miatt nem írhatom le a véleményem..., ha elhunyt akkor őszinte részvétem, ha amúgy részt szeretne venni a gyerek életében, csak anyukád nem engedi, hááát az pedig nem egy túl okos dolog.
Itt szerintem a legnagyobb probléma az, hogy a kérdezőnek arról sincs halvány fingja sem, hogy ki és milyen alapon minősül egy gyermek gyámjának vagy törvényes képviselőjének, de már gyereke van.
Lehet, hogy nem az anyuka-anyuka a gyám, de hogy nélküle ettől a csajtól már elvették volna a babáját az is biztos.
Hadd tippeljek, bölcsészkar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!