A szüleim soha nem hivjàk fel a gyerekeimet születésnapjukkor?!
Meddő vagyok mégis a 36/ os védelmére kelek,magyaroknál a lány eleve selejt termék.. Erről ennyit.
40N
A gyerekeid semmit nem vesztenek ezzel. Egyik nagyszülőm nekem is ilyen volt, soha nem hiányzott sem a köszöntés, sem ő, pont a hiányzó kötelék miatt.
A családod előéletét nézve semmi különös nincs a viselkedésükben, világ életükben ilyenek voltak. Próbáld meg feldolgozni, hogy a kapcsolatotok csak felületes, mert tenni nem fogsz tudni ellene. A gyerekek előtt meg hanyagold a témát. Ha előttem is rendszeresen szóba jött volna, lehet máshogy kezeltem volna az esetet.
#42: "magyaroknál a lány eleve selejt termék"
Magam és összes rokonom (beleértve már elhuny nagyszüleimet is) nevében kikérem ezt az általánosítást! NÁLATOK és a TE rokoni, ismeretségi körödben lehet, hogy ma is így van, az én rokonságomban már 60-80 évvel ezelőtt sem volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!