A szüleim soha nem hivjàk fel a gyerekeimet születésnapjukkor?!
Kedves kérdező, a válaszolók többségét elnézve, megborzadok...
#Nincs közös téma... Kérdem én, egy pici gyermekkel, akik az unokájuk ?
#Ha nem tetszik jelezd feléjük...
Csakhogy ez nem így működik !
Abból amit röviden leírtál róluk, abból pontosan látszik, mekkora különbséget tesznek köztetek illetve a testvéredék közt. Beszélj velük, hátha ez valamelyest segít, azonban az esetek többségében, főként ha évek óta fennáll ez a kényes és kellemetlen helyzet köztetek, akkor az sem sokat fog segíteni.
Sajnos pontosan átlátom és átérzem azt, amit általuk meg kell tapasztalnod.
És sajnos ez családon bellül, nagyon bántó tud lenni.
Én minden jót kívánok !
Teljesen mindegy, hogy évente hányszor tudnak találkozni az unokájukkal.
Teljesen mindegy, hogy mennyit és hányszor tudnak heti vagy napi szinten beszélni. Ők és a három gyermek, akkor is egy darab belőlük, a lányuk és az unokáik !
Az édesanyám párja, lassan 15 éve külföldön dolgozik.
Ritkán van lehetősége látni a gyermekeit, unokáit, azonban a jeles napokon gondol rájuk, és igyekszik a telefon-videó beszélgetések alkalmával az unokáival is kommunikálni.
Én magam, két szerető nagyszülőt kaptam, az édesanyám részéről, mert hogy édesapámat nem ismert így ezzel együtt a családját sem.
Viszont soha, senki közt nem tettek különbséget a családunkon bellül !
Szóval ne tegyünk úgy, mintha ez normális lenne jelen pillanatban.
Mert nem, nem az ! Abszolút nem az !
Szerintem szégyen és iszonyú csúnya dolgot tesznek, amely akár a gyermekeitek lelkét is sértheti, sajnos ilyen is szokott történni, mert kevesebbnek érzik magukat...
Én nagyon sajnálom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!