Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyanyám magával beszélget....

Nagyanyám magával beszélget. Normális ez?!

Figyelt kérdés
Nagyanyám magával beszélget. Nem szimplán magában beszél, hanem magának tesz fel kérdéseket és válaszol os rájuk. Természetesen mindezt hangosan. Ez miért lehet?

2018. dec. 28. 20:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

Az enyém a halott nagyapámmal beszélget álmában. Úgy gondolom, hogy nála ez a gyász, az elengedés miatt van.

Nagyidnak van rendes, emberi társasága? Ha egész nap egyedül van (vagy akik vele élnek, nem beszélgetnek vele), akkor nem csoda, ha a saját társaságát keresi.

Meg, ha nem egy új dolog ez nála, akkor nem aggódnék. Van olyan munkatársam, aki huszonéves, és magában beszél :D

2018. dec. 28. 22:21
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
Nincs ezzel semmi baj. Kicsi gyerekek is szoktak. Hangosan gondolkodnak. Lehet, hogy idős korban is előfordul.
2018. dec. 28. 22:30
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez itt anonim platform :-) így be merem vallani hogy én is :-) pedig még a szenilitástól messze vagyok. (37N) Nekem ez már régóta szokásom és mivel más szempontból nem számítok kattantnak, remélem, hogy nem kóros dolog. Nálam ez inkább az, hogy a gondolataim állandóan cikáznak, és ha hangosan kimondom, akkor könnyebb egy gondolatot végigkövetni, valamit végiggondolni. Szerintem amíg az ember tudja hogy igazából magának dumál és nem odahallucinál konkrétan valakit, addig OK. (legalább is remélem :-D )
2018. dec. 28. 22:48
 14/23 anonim válasza:
70%
Vagy unalmában teszi, vagy depressziós!
2018. dec. 28. 23:05
 15/23 anonim válasza:
100%
Ja, és vagy egyedül érzi magát. Előző voltam
2018. dec. 28. 23:05
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Én 22 évesen is ezt csinálom. Általában cicáknak, kutyáknak is teszek fel kérdést amit általában meg is válaszolok. :D
2018. dec. 28. 23:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam !
2018. dec. 29. 01:28
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan magányos szegény. Az én nagymamám is szokott magával beszélni amióta nagyapám meghalt vagy amikor éppen haragban voltak :-D . Egyébként pedig nagyon jó szellemi frissességnek örvend és zavarba jön ha lefülelem de megértem és nem veszek tudomást róla.
2018. dec. 29. 02:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is csináltam! :D Annyi csak hogy nem mások előtt.

Addig nincs baj amég magával beszélget, baj akkor van amikor -szerinte- valaki mással.

34n

2018. dec. 29. 04:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is beszélgetek magammal hangosan,szerintem sokan csinálják ezt.Jól el vagyunk egymással,sosem veszünk össze :D
2018. dec. 29. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!