44 évesen lettem nagymama, papa 45. Elég vicces, de hát így alakult. A lányom korán született, 19 éves voltam. Pedig nem vagyunk kisebbségiek. :) Soha nem bántam meg. Sokan azt hitték, a saját gyerekemet tologatom a babakocsiban.
Egyedül az a hátránya, hogy mivel még aktív korú vagyok, nem tud nálam nyaralni hetekig. De annak is eljön majd az ideje.
2018. júl. 25. 16:36
12/26 anonim válasza:
Nálunk mindenki fiatalon szült.
Dédmamám 54, nagymamám 36, anyukám 20 volt mikor én születtem. Én szintén 20 évesen szültem. Így az én dédmamám megérte az ükunokája születését is.
2018. júl. 25. 16:41
13/26 anonim válasza:
"Am engem anyum 27 evesen szült." Tehát a születesekor a nagyszüleid, 24 és 27 evesek voltak. Se szülők, se nagyszülők nem lettek "túl koran". Teljesen rendben van ez.
2018. júl. 25. 18:41
14/26 anonim válasza:
Az en mama 50 evesen lett nagyszulo, en vagyok az elso unoka. Anyukam 52 evesen lett nagyszulo mert hugomeknal van baba.
Az en anyosom anyammal egyidos de hallani se akar unokakrol.
Ismerek olyat aki 40 evesen lett nagymama.
2018. júl. 26. 00:33
15/26 anonim válasza:
Az én környezetemben rettenetesen fiatalnak számít. Nálunk a nők nem közvetlenül egyetem után szülnek.
2018. júl. 26. 09:32
16/26 anonim válasza:
Nekem születésemkor apai nagyszüleim 59 évesek voltak, első unoka voltam. Anyai nagyapám 51 volt, unokatesóm születésekor még csak 50. Mindez úgy, hogy mindkét szülőm második gyerek a családban.
Most már idősebben szoktak az emberek gyereket vállalni, anyukám 60, apukám közel 63 lesz, amikor tesóm picije megszületik, de ez úgy, hogy szüleim elég fiatalon vállaltak gyereket.
A nagyszüleid korában teljesen gyakori volt ennyi idősen nagyszülőnek lenni, mostanra is csak kicsivel tolódhatott ki az átlag.
2018. júl. 26. 16:02
17/26 A kérdező kommentje:
Am én 17éves vagyok.
2018. júl. 26. 16:13
18/26 anonim válasza:
A beat korszak nagy úttörői és a hippi-mozgalom útkeresői melltartóstúl és klottgatyástúl sokkal hamarabb lettek nagyszülők és kismamák, vagy nagypapák, attól függetlenül, hogy közülük sokan otthagyták a hippikultuszt és éhen haltak, vagy elvégezték az egyetemet és megdöglöttek, mindegy volt, az volt a lényeg, hogy egy generációban a legtöbbje így, vagy úgy felnevelkedett, és maradt a hozadék, az újhullámos csillámpor és a csikidám meg a hájtek pozícionáltan neorasszba tömörült megnevezhetetlen szubkultúrális okosság, így nehéz várhat építeni, noha az ember megelégedett volna mára már egy hasznavehetőbb ággyal is
2018. júl. 26. 19:12
19/26 anonim válasza:
Barátom nagyszülei először ~53 majd másodlagosan és harmadlagosan 66-68 évesen lettek nagyszülők. Ez azt jelentette, hogy a legidősebb unokával még járták a világot, bírták türelemmel és erővel, most a két kicsivel már menni nem tudnak, és néha így is elfogy az erejük és türelmük.
2018. júl. 26. 20:26
20/26 anonim válasza:
39 volt nagymamám, amikor a nővérem született. Mindig azt hiszik, mi vagyunk a gyerekeik, nekünk meg el kell mondani, nem, még van köztünk egy generáció. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!