Miért ilyen a családom?
Figyelt kérdés
Ma rosszul lettem a szoliban,majdnem elájultam, ezért rövid idő után kijöttem. Hazamegyek, elmondtam a nagyszüleimnek, és az első kérdésük az volt, hogy visszakaptam-e a pénzem.
Lehet ez valakinek vicces, de az a szomorú, hogy őket tényleg csak ez érdekelte.
2018. júl. 2. 14:00
1/5 anonim válasza:
Érdékes értékrendjük van, de ez nem biztos, hogy hiba
3/5 anonim válasza:
ha mi a nagyszüleid lennénk, az is érdekelne minket, hogy mi afásért jársz nyáron szoliba? hétágra süt a Napocska, a szoli meg bizonyítottan szar. Azért jobbulást kivánunk!
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy mert azt látták, hogy jól vagy, gyakorlatiasak. Látták, hogy egyedül is haza tudtál jönni. Amúgy hát azért igen, azért ridegek voltak veled. Ha mondtad, hogy majdnem elájultál. De az is lehet, hogy azt hitték, hogy túlzol, bár ilyennel nem szoktak túlozni. Hát, lehet, hogy ők nem az érzelmek emberei, vagy csak nem tudják, vagy képtelenek kimutatni, vagy esetleg gyengeség jelének gondolják. Nem tudom. Gőzöm sincs.
5/5 A kérdező kommentje:
3.:Sajnos itt sosem süt a Napocska, és nemsokára megyünk külföldre nyaralni, ahol nagyon fog sütni, és nem akarok leégni, ezért járok most.
2018. júl. 2. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!