Hogyan tudnám elérni, hogy a kisfiam ne ragaszkodjon túlzottan az aposomhoz?
Szép kis tanúsítványt állít ki rólatok a gyereketek.
Inkább tükörbe nézzél, hogy miért van ez, mintsem szegény gyereket eltiltsd attól, aki törődik vele és akit tényleg kedvel, szeret.
2 dolog aggaszt: fenáll e a veszély,hogy a férjemet vagyis a saját apját kevésbé fogja szeretni,mivel o dolgozik,fele ennyi idot sem tolt vele.
A másik: Az ém szuleimmel lehet e így majd jo kapcsolata?
A férjed dolgozik és nem az a baj hanem hogy nyílván amugy is szarik a gyerekre.
Apa is dolgozott 12 orákat is akár, mégis imádtam, mert egyébként jo apa volt, és szabadidejében velünk foglalkozott csomót.
Tényleg azt gondolod erre valaki megfogja adni a konkrét választ, hogy a kisgyereket hogyan távolítsd el attól akit szeret? Hogyan manipulálnád egy gyerek érzéseit? Minden gyerekben van az apán és anyán kívül kedvenc családtag.
Amikor én kicsi voltam, egy ideig velünk lakott a nagybátyám. Imádtam nagyon, és mindig kerestem a társaságát. A szüleim szobájában is tévézhettem volna, de sokszor az ő szobájába mentem be tévézni, mert ővele akartam lenni, de ettől még szerettem és szeretem a szüleimet, apámmal különösen jó a kapcsolatom, szinte barátok is vagyunk egyúttal. A kulcs az egészben, hogy az "egyéb" rokon mindig engedékenyebb, és inkább játszópajtás, nem rivális, mert a gyerek életében más szerepet tölt be egy nagypapa, nagybácsi stb. Te felnőtt fejjel rivalizálsz, mert azt hiszed ettől eltávolodik az apjától, de hidd el ,hogy ez nem így működik. Téged az idegesít, hogy folyton ott a papa, de ne legyél önző, ne távolítsd el, mert azzal többet ártasz a gyerek lelkének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!