Hülye voltam, kérjek bocsánatot?
Attól félek nagymamám megsértődött rám.
Volt ma itt ünnepi ebéden, és mesélte, hogy van valami új vetélkedő a tévében, valami Fal asszem, és hogy de jó lenne megnyerni a főnyereményt.
Én meg indulatos voltam, és lehurrogtam, hogy én nem akarnék ilyenen nyerni, és hogy mennyire szánalmas dolog már ilyen játékon vagy lottón nyerni, és úgy válni milliomossá. Kérdeznék tőlem, hogy van a vadiúj BMWm, és akkor mondanám, hogy nyertem a lottón? Mondtam, hogy én az ilyeneket semmire se becsülöm, sokkal többre becsülöm azokat, akik létrehoztak egy céget és abból lett vagyonuk.
Utána már nem szólt hozzám, nekem pedig lelkiismeretfurdalásom van. Sokat tanulok, sokat dolgozok és szeretnèm sokra vinni, de a kemény munkàm és a tudásom által, nem pedig a szerencsének köszönhetően. Ezért voltam kicsit túl indulatos, de mostmár bánom, hogy nem tudtam tartani a számát.
Utólag még bocsánatot lehet kérni?
Oké, értem, hiba volt itt feltenni a kérdést.
Kb. 3 értelmes választ kaptam a 13ból.
Nem, ez nem igaz.
Jó, bocsánatot kérek, nem kell tovább ekézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!