Hogyan értessük meg a nagymamámmal, hogy nem vagyunk "szégyen" a barátommal, csak mert összeköltöztünk úgy, hogy nem vagyunk házasok?
Én még tennék is a tűzre. Ha kifogásolná, és újra említené az összeköltözést, azt felelném, hogy "Sőt, rendszeresen paráználkodni (szándékosan ezzel a kifejezéssel) is fogunk!" :D
Nem kell vele foglalkozni amúgy, az idősek kisebb része az, aki elismeri, hogy már nem úgy mennek a dolgok, mint anno.
Attól függ, téged mennyire zavar. Ha nem nagyon, akkor engedd el a füled mellett, ne törődj vele, mondd neki, hogy ez legyen a legyen a legnagyobb problémád!!
Ha zavar, sorolj fel abból a 60-150-akárhány párból néhányat, akik szintén így èlnek a faluban, pl. a Gizi néni unokája a Bea stb.
Ha sérteget (lelkifröccs címszó alatt) mikor ott vagy, akkor mondd neki, hogy nagyi, ha nem fejezed be, nem fogok idejárni és slussz. Ma ez már egy teljesen elfogadott "családi" forma, akinek nem tetszik, ne éljen így, nekünk megfelel, másnak meg nincs hozzá köze. Ideje lenne az idős enbereknek, köztük neked is végre felfogni, hogy nem lehet úgy élni, ahogy 100 évvel ezelőtt éltek. Szerintem te sem úgy éltél fiatalon.
Ha nem hagyja abba, ritkítsd meg a találkozásokat, hátha észreveszi magát.
Amúgy meg nem tudom, miért csinálja egy-egy, ugyanis pontosan tudja, hogy a Gizi unokája, a Bea is együtt él valakivel, meg a 2., 3., 4. is, de azért a sajátjánál az idegesítőbbje bepróbálkozik megmondani a tutit!
14-esnél a pont. Én is pont ezt akartam írni.
A 6 abortuszt leszámítva. De attól még igaza van. Régen semmivel nem voltak szentebbek. Kimentek a szénakazalba.
Miért kell egy idő után úgy kezelni a nagyszüleinket, mintha hülyék lennének?
Haláli. Szóval szerinted elhülyült, ezért nem érti meg.
Mondok valamit: te rosszabb vagy nála.
Ő idős, ebben nőtt fel, ezért ez a véleménye.
Ellenben te fiatal vagy, tudod, hogy ő miért vélekedik így, mégis elvárnád, hogy változzon. NA, akkor ki a hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!