Igaz lehet ez az elmélet? Többi lent.
Sziasztok!
Egyszer anyámmal voltunk egy ünnepségen, ahol meglátott egy öregembert, és azt mondta hogy ő a nagyapám.Én ismerem mindkét nagyapámat, de anyám azzal akarta magyarázni a dolgot hogy a mamám félrekavarcsolt, az akit a papámnak hiszek az pedig amikor meghallotta, akkor a mamám megkarmolta mert felrótta neki mondván hogy milyen hazugság ez.Én nem hiszem el ezt a teóriát,mivel a papámról láttam huszas éveiből képet, és szinte a hasonmása vagyok, akit anyám mutatott ember egyátalán nem hasonlít, törpe hozzám képest, és még nem is hasonlítunk.De anyám sem hasonlít rá, sőt még papámnak is viszérgyulladása van, és anyámnak is van, és abszolút nem tudom hogy hogy lehet kideríteni az igazat.Nem akarok azzal az emberrel beszélni, nagyszüleim meg lassan 50 éve házasok, nem akarom felbolydítani őket....meg akárhogy gondolkodok, papám szerény ember, de nagyon erős, ő tuti nem hagyott volna ilyet, mamámnak meg nem volt rá indoka....kisiskolás koruk óta ismerik egymást, mint kiderítettem amikor anyu született akkor mindig ugyanazzal a busszal jöttek haza, és egyszerűen nem akarom elhinni, de anyám szerintem tud még valamit....Legyetek szívesek segítsetek hogy rájöjjek melyik az igazi...Akit én igazinak vélek az az igazi marad, sok időt töltöttünk eggyütt, azt meg így nem lehet szétszakítani de én mélyen tudom hogy nekem van igazam.Esetleg még keresztanyámat kérdezhetném meg, de vele nem vagyunk jóba.Szóval hogy derítsem ki? Egy rokonsági vizsgálat lenne a legbiztosabb, tudom de az sok pénz.Segítsetek kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!