Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért van a nagymamák távirány...

Miért van a nagymamák távirányítója mindig zacskóba vagy fóliába csomagolva?

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Az én drága mamámnak távirányítoja ugyan nem volt, de minden szőnyeg és az asztalterítő is le volt nejlonozva.
2018. jan. 16. 20:54
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk is így van itthon, apu csinálja mindig. Szóval nemcsak a nagyszülők ilyenek.
2018. jan. 17. 15:50
 13/18 anonim válasza:
71%
Ez berögződés. Bár a változáshoz tudni kell alkalmazkodni,az pedig intelligencia kérdése. Mind két ágról szegények voltak a nagyszüleim (papámra rászóltak, hogy ne hegyezze a ceruzát annyit mert nincs pénz másikra, mamám 56-ban a spejzban aludt a polcon a testvéreivel stb.) de feltörtek, és felfogták, hogy már nem úgy kell élni. Természetesen vigyáznak mindenükre, de nem szarnak be, ha elromlik. Fogja, visszaküldi gariba és csók.
2018. jan. 20. 07:19
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Én a mai napig befóliázom a távirányítókat. (F56) Ez ott kezdődött, amikor a ZX Spektrum billentyűzetéről koptak a betűk. (1985) Ekkor az egész gépet befóliáztam. Sajnos a gumigombokról és a ketyerékről könnyen kopnak a feliratok, másrészt kevésbé porosodnak, így nem kell évente takarítani belülről.
2018. jan. 21. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
39%

Enyem nem csomagolta. Eppen ezert en idonken szetszedtem es kipucoltam. Ugyanis volt kert es hat muveltek.

Manapsag pedig egy uj taviranyito igen csak draga (20000). A 200ft-os univerzalis meg nemjo a smart tvhez mert az mar tul bonyolult.

Manapsag annyira szerintem mar nem kerteznek a nagyik igy biztos nem is koszolodik. Tehat elhagyhatnak.

2018. jan. 22. 07:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

6/16-nak!

"Az én dédim még a zacskókat is kimosta és kiteregette csipesszel. "

Nagyon tetszik a Dédid! Be kellene vezetni a szokását, nem lenne tele a tenger is ezer km-es nejlonzacskó szigetekkel.

2018. jan. 23. 20:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk öregek,de nálunk is zacskóban vannak. Jellemzően abban,amelyikben a dobozból kivettük. Nem kopik,nem koszolódik.Évek múlva is úgy néz ki,mint az új,amikor a csomagolatlanon már csak találgatod,melyik gomb mit csinál.

37és 38 évesek vagyunk.

2018. jan. 26. 12:28
 18/18 anonim ***** válasza:
79%
Mert megtanulták megbecsülni a dolgaikat. Ők még úgy nőttek, hogy a zoknit amikor kilyukadt, megvarrták, és nem kidobták. Mint ma.
2018. jan. 26. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!