Miért nem működik az autó távirányítója?
Figyelt kérdés
Vw golf 4-esem van, és 2 hete nem tudom a táviranyitojaval nyitni az autot csak kulccsal. Kozponti zar mukodik kulcsbol, meg belulrol is. A taviranyiton gombnyomaskor eg a kek LED lampa, de az auto nem veszi az adast. Mi lehet a gond?2017. okt. 15. 23:05
1/3 A kérdező kommentje:
Hozza teszem, egyik percrol a masikra csinalta ezt. Bezartam, 2 perc mulva vissza mentem mert benne hagytam valamit es akkor mar nem mukodott. Mivel a kulcson eg a kek LED lampa ezert nem hiszem hogy lemerult volna az elem
2017. okt. 15. 23:07
2/3 anonim válasza:
Hinni a templomban kell, baratom. Elso kor elemcsere legyen, csak nehogy az a 150 forint a foldhoz vagjon...
3/3 anonim válasza:
Épp ma reggel történt velem ugyanez, nálam az nyomtatott áramkörön az elem csatlakozója volt eloxidálódva, kicsit meg kellett tisztítani és máris jó lett.
Ha az elem lemerülőfélben van, az is okozhat fura dolgokat.
Kontakthibás nyomógomb is tud ilyen hibát művelni, akkor egy nem használt gombra cseréltem át a rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!