Hogy érthette ezt a párom nagymamája?
Figyelt kérdés
Megtudta,hogy hétvégén hazautazunk a szüleimhez az 1 éves fiammal. Erre ö: Tùl gyakran jártok( 3 hetente),oda fog szokni, ha gyakran jártok. Mondtam neki,hogy ök a szüleim és a gyerekem nagyszülei.Erre azt felelte,hogy itt vannak nekünk a férjem szülei, ök közelebb laknak. És hogy el kellene már engednem a szüleimet, nehogy a kicsi is hozzàjuk vágyódjon. MIT szóltok ehhez?2017. dec. 13. 21:33
11/17 anonim válasza:
Ezt már mintha olvastam volna. Nem is oly rége. Hmmmmm
12/17 anonim válasza:
Írtad, hogy anyós is féltékenykedik, én arra tudok gondolni, hogy vagy a dédi is féltékeny, vagy anyós sokat panaszkodott neki, esetleg rávette, hogy tegyen erre irányuló megjegyzést feléd.
13/17 anonim válasza:
Szerintem azt értette ez alatt, hogy réges-régen amikor a nő megházasodott, odacuccolt általaban a férj családjához, az anyósához. Valószínű így nevelkedett, ez volt neki a normális.
Mond neki, hogy nem 1860-ban élünk, attól hogy férjhez mentél a saját szüleid még nem szűntek meg létezni, nekik us ugyanannyi joguk van unokázni és látni titeket, mint a férjed szüleinek. Pont.
14/17 anonim válasza:
Azèrt mert vannak ilyen begyöpösödött szànalmas emberek akik az gomdoljàk, hogy a nő hàzasodott be a fèrfi csalàdjàba, ezèrt az van amit ők mondanak, az ő szokàsaik, felfogàsuk stb. a làny meg felejtse el a családjàt. Meg esetleg attól is félnek, hogy ha szètmentek veled marad a baba ès a te szüleid làtjàk többet. Elengednèm a fülem mellett egyèbkèmt az ilye baromsàgokat, egyúttal redukàlnàm a làtogatàsok szàmàt. Na nem a szüleim, hanem a nagyi irànyàba...
15/17 anonim válasza:
Párod nagyijával laktok??? Nos az önálló független család hîve vagyok ahol anyu+apu közösen döntenek. Nem nagyo dédi dirigál...
16/17 anonim válasza:
Azt mondtam volna hogy pont azt akarom hogy odaszokjunk. Aki ilyen bunkó mint az öreglány csak bunkó választ érdemel.
17/17 A kérdező kommentje:
01:00 - Igen,azt mondtam neki, hogy pont az a cél, hogy odaszokjon.😅
2017. dec. 16. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!