Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan találjam meg őket? Van...

Hogyan találjam meg őket? Van erre valami jogi lehetőség?

Figyelt kérdés
A fiammal már vagy egy éve nem beszéltem, de ismerősöktől hallottam hogy gyereke született. A régi telefonszámán nem tudom már elérni, a régi címéről pedig elköltözött. Szeretném megismerni az unokámat, van valamilyen mód arra hogy megtudjam hova költözhetett, vagy kideriteni az új telefonszámát?

2017. dec. 9. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem egyelőre nem akard megtudni az új lakcímét és telefonszámát. Nem írtál semmit arról, hogy milyen okból nem beszéltek egy éve, de nem lehet, hogy pont azért költözött el és változtatta meg a telefonszámát, hogy ne tudd elérni?

Egy közös ismerősön keresztül próbáld vele felvenni a kapcsolatot, ő jelezze neki, hogy szeretnéd megkeresni, csak nem tudod elérni. Vagy regisztrálj a facebookra és jelöld be. Hamar ki fog derülni, hogy nyitott-e a kapcsolattartásra.

2017. dec. 9. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
2017. dec. 9. 19:46
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

"Van valamilyen mód arra hogy megtudjam hova költözhetett, vagy kideriteni az új telefonszámát?"

Regisztrálj facebook-ra. Döbbenet, hogy ott van az orrod előtt a válasz a kérdésedre, de nem, mert te hülyeségnek tartod és nem. Ha ennyire nem vagy képes félretenni az egódat, talán jobb is nekik nélküled.

2017. dec. 9. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Unoka nelkul viszont ugyanugy nem beszelnetek tovabbra is igaz?
2017. dec. 9. 20:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, az előttem szóló jól le lett pontot a, pedig ő mondta a legnagyobb igazságot. Mindig az fáj a legjobban...
2017. dec. 10. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de a fiad okkal nem tartja veled a kapcsolatot. Valószínű nem kíváncsiak rád és ezért nem jelentették be, hogy unokád lesz. Teljesen felesleges ráerőszakolnod magad, maximum kapsz láthatást ha a bíróságig eljut az ügyed, de attól még ugyanúgy utálni fognak. Gondolom nem véletlenül nem vagy része az életüknek, úgyhogy nézz magadba és gondolkozz el azon, mit követtél el ellenük!
2017. dec. 10. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!