Hogyan találjam meg őket? Van erre valami jogi lehetőség?
Figyelt kérdés
A fiammal már vagy egy éve nem beszéltem, de ismerősöktől hallottam hogy gyereke született. A régi telefonszámán nem tudom már elérni, a régi címéről pedig elköltözött. Szeretném megismerni az unokámat, van valamilyen mód arra hogy megtudjam hova költözhetett, vagy kideriteni az új telefonszámát?2017. dec. 9. 17:16
1/16 anonim válasza:
"ismerősöktől hallottam hogy gyereke született"
Ezek szerint az ismerősök tartják vele a kapcsolatot. Akkor miért nem őket kérdezed, miért nem tőlük kéred el az elérhetőséget?
2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudják hol élnek, csak Facebookon láttak róla képeket, onnan tudják a dolgot.
2017. dec. 9. 17:26
4/16 anonim válasza:
Szólj nekik hogy írjanak rá a nevedben a fbon
5/16 anonim válasza:
Hagyd békén a fiadat, nem véletlenül vágott ki az életéből.
7/16 anonim válasza:
A jogi lehetőség pedig a láthatási jogid biztosításán keresztül van, gyámügy vagy bíróság.
8/16 A kérdező kommentje:
Ha ezt kérvényezném gyámhatóságnál, ők fel tudják kutatni a fiamat akkor? Facebookon én nem vagyok rajta sajnos, nagy butaság ám tartom, de lehet hogy regisztrálnom fog kelleni rá.
2017. dec. 9. 18:10
9/16 anonim válasza:
Jogilag van rá valóban lehetőség, hogy nagyszülői lathatast igényel. Kérdés, hogy emberileg mennyire van hozzá jogod, ha egy éve nem tartjátok a gyerekeddel a kapcsolatot.
10/16 anonim válasza:
Így nem adnának láthatást, eléggé ellehet mérgesedve a viszony lenne rá okuk hogy ne adják meg a láthatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!