Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan találjam meg őket? Van...

Hogyan találjam meg őket? Van erre valami jogi lehetőség?

Figyelt kérdés
A fiammal már vagy egy éve nem beszéltem, de ismerősöktől hallottam hogy gyereke született. A régi telefonszámán nem tudom már elérni, a régi címéről pedig elköltözött. Szeretném megismerni az unokámat, van valamilyen mód arra hogy megtudjam hova költözhetett, vagy kideriteni az új telefonszámát?

2017. dec. 9. 17:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

"ismerősöktől hallottam hogy gyereke született"

Ezek szerint az ismerősök tartják vele a kapcsolatot. Akkor miért nem őket kérdezed, miért nem tőlük kéred el az elérhetőséget?

2017. dec. 9. 17:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudják hol élnek, csak Facebookon láttak róla képeket, onnan tudják a dolgot.
2017. dec. 9. 17:26
 3/16 anonim ***** válasza:
40%
Grat
2017. dec. 9. 17:29
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Szólj nekik hogy írjanak rá a nevedben a fbon
2017. dec. 9. 17:33
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Hagyd békén a fiadat, nem véletlenül vágott ki az életéből.
2017. dec. 9. 17:38
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Jelöld be ismerősnek a Fb-on!
2017. dec. 9. 17:58
 7/16 anonim ***** válasza:
10%
A jogi lehetőség pedig a láthatási jogid biztosításán keresztül van, gyámügy vagy bíróság.
2017. dec. 9. 18:03
 8/16 A kérdező kommentje:
Ha ezt kérvényezném gyámhatóságnál, ők fel tudják kutatni a fiamat akkor? Facebookon én nem vagyok rajta sajnos, nagy butaság ám tartom, de lehet hogy regisztrálnom fog kelleni rá.
2017. dec. 9. 18:10
 9/16 anonim ***** válasza:
92%
Jogilag van rá valóban lehetőség, hogy nagyszülői lathatast igényel. Kérdés, hogy emberileg mennyire van hozzá jogod, ha egy éve nem tartjátok a gyerekeddel a kapcsolatot.
2017. dec. 9. 18:35
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Így nem adnának láthatást, eléggé ellehet mérgesedve a viszony lenne rá okuk hogy ne adják meg a láthatást.
2017. dec. 9. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!