Szerintetek is csak tulparázom? Vagy nektek sem tetszene ha szájon puszilná állandoan a gyereket a nagyapja?
Figyelt kérdés
férjemmel sokat vitázunk ezen,merthogy nem replás.nemis erre gondoltam.de van hogy az ember nemérzi mégis ott bujkál benne valami megfázás stb...2017. aug. 19. 22:52
21/30 anonim válasza:
tartsd burokban , homokozni se engedd majd nem lesz jó az imundrendszere és allergiás lesz..
22/30 anonim válasza:
Eleve ne puszilja szájon. A gyerek azt fogja ebből leszűrni, hogy bárki bármikor azt tesz a testével, amit akar, és hogy az anyja úgysem segít. Lépj fel határozottabban, verd ki a balhét.
23/30 anonim válasza:
Akik ide válaszoltatok, MINDEGYIKŐTÖK a szájrapuszi ellen írt. Csak hogy itt a szülők is puszilgatják a gyerek száját és csak az apósnak nem lehet, mert attól beteg lesz, kiszárad, stb.. Akkor miről is beszélünk?!
24/30 anonim válasza:
Én nem puszilom a gyerekemet úgy, csak a férjemet. Írtam is, tehát kérlek, ne általánosíts. :)
25/30 anonim válasza:
Én is kiemeltem, hogy akkor lehetne kiakadni a dolgon, ha ők nem adnának puszit a gyereknek, és több másik válaszban is láttam. :) Tessék figyelmesebben olvasni. :)
Ettől függetlenül még lehet háklisnak lenni a beteg nagypapára, csak akkor ezt meg kell magyarázni, és nem azzal, hogy fújszájrapuszi.
26/30 anonim válasza:
Utolsó kettő! Nyilván nem rátok gondoltam, úgy gondoltam, hogy akik úgy érveltej a szájra puszi ellen, hogy undoritó, gusztustalan, hányingerkeltő látvány stb, stb.. Oda kellett volna írnom, hogy kivéve az a pár ember. De amit írtam még mindig tartom. Ha a szülők puszilgatják, az szerintük normális, de a nagypapától (aki amúgy simán lehet 50 éves is) meg kiszárad és beteg lesz?!
27/30 anonim válasza:
engem is mindig szjon csókolt a nagyapám, aztán későb lovagoltatott is a brutál méretű fszán. mindig nagyon élveztem,mostmár akkor is a földre ülök, ha a széket célzom meg
28/30 anonim válasza:
Hát, szerintem ez egyáltalán NEM NORMÁLIS, pláne akkor, ha a kedves papi szándékosan "oda" kéri a puszit. Szájra puszit nem adunk a szerelmünkön kívűl senkinek sem, ez a véleményem. Most lehet, persze, nincs benne semmmiféle rosszindulat, de akkor is. Nem helyes dolog, a végén még megszokja. Meg kell az illetőnek mondani, legyen szíves, ezt fejezze be.
29/30 anonim válasza:
Nagyon nem tetszene, és meg is mondanám neki, hogy ezt ne tegye. A gyerek kicsi, még nem tud védekezni.
Senkit sem puszilunk szájon, kivéve a szerelmünket. Mindenki más tabu. Undorító, már-már látens pedofilia.
(A hülye unokahúgom meg a kutyájának a száján, pofáját csókolgatja. Megkértem, hogy vagy szokjon le erről, vagy soha többet ne akarjon nekem puszit adni.)
30/30 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.igen mindenkinek mas a velemenye,de amint irtam en inkabb attol tartok hogy pl influenza szezon stb idoszakban nemmindeg erzi az ember ha kezd beteg lenni ugye,ilyenkor egy szajra puszi pont elegendo....volt mar ra pelda hogy beteg volt apos anyos es lattam hogy az o paharabol ad inni a gyereknek....meggondolatlansagbol is okozhatunk bajt,meg ha nemis akarjuk....
2017. szept. 24. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!