Szerintetek is csak tulparázom? Vagy nektek sem tetszene ha szájon puszilná állandoan a gyereket a nagyapja?
Én nagypapám a mai napig nekem is szájra akar puszit adni, nagyon undorító.
25N
Nálunk is vannak vidéki rokonok, ahol ez a divat, engem ez lánygyerekként mindig is zavart. Szerencsére sosem volt belőle családi balhé, én elfordítottam a fejem, és a szám sarkába kaptam a puszit - persze ez már idősebb gyerekként, plusz nálunk szülőktől megvolt az, hogy a szájrapuszi nem való ilyen szituba.
Nálatok egy fokkal nehezebb, mert egyrészt fiatal még a gyerek, másrészt ti magatok is szoktatok szájon puszilkodni, így elég nehéz következetesnek lenni. Ha tőletek nem ezt látná, akkor a gyerek is simán jelezné a maga módján, hogy ő arcrapuszit akar.
Jelen esetben nincs más, mint újra és újra szólni a nagypapának, hogy nem, nincs szájra, és ha halljátok, hogy ezt kéri, rászólni a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!