Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek is csak tulparázom...

Szerintetek is csak tulparázom? Vagy nektek sem tetszene ha szájon puszilná állandoan a gyereket a nagyapja?

Figyelt kérdés
férjemmel sokat vitázunk ezen,merthogy nem replás.nemis erre gondoltam.de van hogy az ember nemérzi mégis ott bujkál benne valami megfázás stb...

2017. aug. 19. 22:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
*Nem
2017. aug. 19. 23:41
 12/30 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat.már kezdtem megijedni hogy megzakkantam,mert férjem nagyon támado velem szemben ha felhozom neki a témát.az a baj hogy akármi van,én szolok rá mindenkire hogy ezt ne csinálja meg aztne...félek hogy már hárpiának fognak nézni...decemberben jon a második,és attol félek hogy a picit is szájon fogja puszilni... :(
2017. aug. 19. 23:50
 13/30 anonim ***** válasza:
39%
Az öregéknél laktok és az van, amit ő akar?
2017. aug. 20. 01:49
 14/30 anonim ***** válasza:
83%
Azért ha ott laknak náluk akkor is van egy határ és nem kéne ezzel visszaélni. Főleg, hogy ez egy elég lényegtelen dolog, a nagypapa nem halna bele, ha a kicsi arcára vagy a homlokára adna puszit. Úgyhogy most igenis a kérdezőnek van igaza.
2017. aug. 20. 03:03
 15/30 anonim ***** válasza:
26%
Ez régebben nem volt para. Van barátom aki mindig szájrapuszival köszönt el faterjától. Ha téged zavar akkor a párodon keresztül érhetsz el valamit.
2017. aug. 20. 07:12
 16/30 anonim ***** válasza:
89%
Jogosan zavar, nem csak h gyomorforgato latvany, de ha a gyereknek amugy is betegsege volt, akkor plane nem kene csinalni! A ferjed .... no komment. Allj ki magadert!
2017. aug. 20. 09:17
 17/30 anonim ***** válasza:
93%

Én nagypapám a mai napig nekem is szájra akar puszit adni, nagyon undorító.

25N

2017. aug. 20. 09:29
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk is vannak vidéki rokonok, ahol ez a divat, engem ez lánygyerekként mindig is zavart. Szerencsére sosem volt belőle családi balhé, én elfordítottam a fejem, és a szám sarkába kaptam a puszit - persze ez már idősebb gyerekként, plusz nálunk szülőktől megvolt az, hogy a szájrapuszi nem való ilyen szituba.

Nálatok egy fokkal nehezebb, mert egyrészt fiatal még a gyerek, másrészt ti magatok is szoktatok szájon puszilkodni, így elég nehéz következetesnek lenni. Ha tőletek nem ezt látná, akkor a gyerek is simán jelezné a maga módján, hogy ő arcrapuszit akar.

Jelen esetben nincs más, mint újra és újra szólni a nagypapának, hogy nem, nincs szájra, és ha halljátok, hogy ezt kéri, rászólni a gyerekre.

2017. aug. 20. 09:55
 19/30 anonim ***** válasza:
22%
szimplán öreg ez régebben bevett szokás volt. Igenis túlparázod
2017. aug. 20. 09:57
 20/30 anonim ***** válasza:
91%
Nekem se tetszene, és nem is engedném. Mondjuk a párom velem egyetért ebben. Nem akarom szidni a férjed, de ez bunkóság tőle.
2017. aug. 20. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!