El kellene engednem a gyerekeimet a mamájukhoz?
Anyukámmal sosem volt felhőtlen a viszonyom. Gondolom én is nagyban hibás vagyok, de ő is.
Sokat ivott régebben, de tudtommal most rendesen dolgozik ő is és a párj is. Van egy 8 éves lányom és egy 2 éves fiam. Anyukám szeretné, ha elmennének hozzá egy hétre. Én semmikép sem megyek, mert úgyis csak vita lenne, de tudom, hogy a lányomat szeretik. Viszont a kisfiam nem is ismeri őket. Nem tudom, hogy elengedjem-e őket vagy sem. A nagyobb gyerkőc ismeri, de látott elég sok rosszat. Majdnem 4 éves volt, mikor elköltöztünk tőlük.
Szeretném, ha meglenne a jó viszony, szeretném,ha a gyerekeim ismernék, szeretnék a nagyszüleiket. Sokat ér egy kedves nagymama. De nem tudom, hogy az én saját érzéseim befolyásolnak csak vagy tényleg nem lenne jó, ha elmennének?
Bármire válaszolok, ami szükséges a jó tanácshoz. Mert ezt a döntést nem tudom egyedül jól meghozni és csak egyedül nevelem őket és nem tudok senkitől tanácsot kérni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!