El kellene engednem a gyerekeimet a mamájukhoz?
Anyukámmal sosem volt felhőtlen a viszonyom. Gondolom én is nagyban hibás vagyok, de ő is.
Sokat ivott régebben, de tudtommal most rendesen dolgozik ő is és a párj is. Van egy 8 éves lányom és egy 2 éves fiam. Anyukám szeretné, ha elmennének hozzá egy hétre. Én semmikép sem megyek, mert úgyis csak vita lenne, de tudom, hogy a lányomat szeretik. Viszont a kisfiam nem is ismeri őket. Nem tudom, hogy elengedjem-e őket vagy sem. A nagyobb gyerkőc ismeri, de látott elég sok rosszat. Majdnem 4 éves volt, mikor elköltöztünk tőlük.
Szeretném, ha meglenne a jó viszony, szeretném,ha a gyerekeim ismernék, szeretnék a nagyszüleiket. Sokat ér egy kedves nagymama. De nem tudom, hogy az én saját érzéseim befolyásolnak csak vagy tényleg nem lenne jó, ha elmennének?
Bármire válaszolok, ami szükséges a jó tanácshoz. Mert ezt a döntést nem tudom egyedül jól meghozni és csak egyedül nevelem őket és nem tudok senkitől tanácsot kérni sajnos.
Aki erős, túl tud lépni a sérelmein... én ennyi év után sem tudtam. ...
A kicsit semmikép sem engedem el, arra jutottam. Aki meg szeretné ismerni, az jöjjön ide. A nagyobb nagyon be van sózva, de ... azért még mindig vannak kétségeim és nem is tarto. tiszta játéknak, hogy neki mondták előbb, nem nekem.
Előző válaszoló vagyok
Volt elég lelkierőd talpra állni és felnevelni a kisgyereket. Önálló anya vagy, aki két gyerekről is gondoskodik. Nem szoktam ilyet mondani, de szerintem ez tiszteletre méltó a történtek fejében. Sokan nem lettek volna rá képesek, légy büszke magadra és arra amit elértél.
A nyolc éves sem volt még ott, ugye? Ez gyerekfüggő, lehet hogy jól fogja magát érezni, lehet hogy sírva hiv fel, hogy haza akar menni. Mindenképpen vigyen magával ismerős dolgokat, mint egy alvóplüss például. A saját ágynemű huzata is segíthet. Az a baj, hogy nincs ott másik gyerek, aki eltereli a figyelmét és leköti. (nem a két évesre célzok)
Szerintem ennyi idősen még korai ilyen hosszú időre ott hagyni, de csak ti tudhatjátok hogy mennyire önálló személyiség :)
nem jött, mert rosszul lett, aztán felmondott és most újra állást keres... csak hitegeti a gyereket. sajnos. :(
akárhányszor beszélnek, a lányom olyan lesz, mintha kifordulna magából: felesel, beszólogat, kiabál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!