Nemtudom mit csináljak mama be van kattanva papa halála óta hulyeségeket csinál?
Nem tudok már kihez fordulni, már a rendőrség sem tesz semmit. Mamámat kitagadta az egész családja mióta összeállt egy új emberrel papa halála után és anyával veluk egyutt lakunk (anyáé a ház 1/6od része) és azzal nem lenne baj ha csak egyutt lenne a csávoval, de mama már nem az a szeretetreméltó gondos nagymama. Olyan lett mint egy ördög!! Már félek tőle miután olyanokat csinált hogy elzárta a vizet (eldugta a káddugót) folyamatosan ki bezár engem és anyát a közös tulajdonú házból (ugyanis a mi kulcsunkat ellopták) mára már a sütőt is ellopták, a tv-t a szobámból azzal az indokkal hogy azt én anno kölcsönbe kaptam papától nem pedig ajándék volt, multkor megráncigált "mama" mert abból a tányérból mertem enni amit ő mosott el. Volt olyan is, hogy a gyámot rám küldte csak mert nem pártoltam egy vitában amiben nem volt igaza, és hazudgált mindenfélét. A jogtalanul itt lakó barátja pedig azt hiszi ebben a házban, ami papa keze munkája, minden az övé. Néha alig birom ki hogy ne ussem agyon őket. Az egész családnak elege van! Pszichiáterre lenne szüksége ? Kérlek írjatok válaszokat,
egy kétségbeesett 16éves lány akinek hiányzik a mamája.
Diák munka? Azzal is gyüjthetnél pénzt.
Pl.:meki
Barátnőm is ott dolgozik és egész jól keres.
Utolsó: egy csepp cigányvér sincs bennunk,
3. Dolgozom nyáron de jogosítványra gyujtok
És próbáltam már vele beszélni, mindig hiába. Tudom hogy valami van a háttérben ami miatt ezeket csinálja. Az egész családunk azt gondolja, hogy az öreg 82éves csávó aki biztatja. Mama pedig 60éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!