Miért ilyen a nagymamám? (a tobbi lent)
Figyelt kérdés
Na szóval elég furcsa dolgokat szokott mondani ami gondolom a régimódi nevelés miatt van de engem zavar. Egyébként15 éves vagyok. Szóval volt amikor elmentem náluk és a velem egyidős fiú uncsimmal aludni készültünk(egy szobában)akkor elkezdte mondani hogy nekunk már nem kellene egy szobában aludni mert már mi nagyok vagyunk stb. Még anyukámat is felhivta és ő nyugtatgatta meg h mi semmi rosszat nem csinálunk mivel uncsitesok vagyunk. Na ebbe bele is nyugodott. Aztan lezuhanyoztam kijottem pizsiben amibol kint volt a combom. Leultem mama mellé és ott volt az uncsim is. Mama hozzáert acombomhoz es mondta milyen jo puha a borom a tusfurdotol. Az uncsim is megsimitotta erre mama eltolta a kezet a labamrol es azt mondta h De csak mint unokatestver. Szoval ez egy kicsit zavaro. A fiu tesommal sem engedte meg h egyutt aludjak.2017. ápr. 12. 21:35
11/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz egy szobában aludnotok, én ellenkező nemű barátaimmal is szoktam. Viszont ha már a combod simogatja az uncsid, az necces kicsit.
12/16 anonim válasza:
En a helyeben kivernem rad mig alszol
13/16 anonim válasza:
Én is alszom velük egy ágyban is akár, fehérneműben. Kisbaba korom óta ismerem őket, és nagyon jóban vagyunk. Régebben együtt fürödtünk. Ezzel mi a baj? 13l 17f 23f unokatesók
14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs vele semmi baj. Születésem óta ismerem és egyébként még barátnője is van. Valoszinuleg megnézte már magának a seggem ezt én is tudom nem vagyok hülye, de nem hiszem h bármi mást is akarna tőlem. Nagyon jó a kapcsolatunk mert tényleg megbízunk egymasban szoval ez azert szerintem kicsit tulzas. Egyebkent sokszor mondja h olyan vagyok neki mint a huga
2017. ápr. 13. 21:55
15/16 anonim válasza:
En is aludtam mar az unokatesommal
Semmi sem tortent
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) még jöhetnek ez ügyben tapasztalatok
2017. ápr. 19. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!