Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért ilyen a nagymamám? (a...

Miért ilyen a nagymamám? (a tobbi lent)

Figyelt kérdés
Na szóval elég furcsa dolgokat szokott mondani ami gondolom a régimódi nevelés miatt van de engem zavar. Egyébként15 éves vagyok. Szóval volt amikor elmentem náluk és a velem egyidős fiú uncsimmal aludni készültünk(egy szobában)akkor elkezdte mondani hogy nekunk már nem kellene egy szobában aludni mert már mi nagyok vagyunk stb. Még anyukámat is felhivta és ő nyugtatgatta meg h mi semmi rosszat nem csinálunk mivel uncsitesok vagyunk. Na ebbe bele is nyugodott. Aztan lezuhanyoztam kijottem pizsiben amibol kint volt a combom. Leultem mama mellé és ott volt az uncsim is. Mama hozzáert acombomhoz es mondta milyen jo puha a borom a tusfurdotol. Az uncsim is megsimitotta erre mama eltolta a kezet a labamrol es azt mondta h De csak mint unokatestver. Szoval ez egy kicsit zavaro. A fiu tesommal sem engedte meg h egyutt aludjak.

2017. ápr. 12. 21:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Normális nagymama. Nincs ebben semmi kifogásolható, egy ilyen korú lány és fiú már ne aludjon együtt itt nem csak a nem illikről van szó, hanem erkölcsileg sem elfogadható.
2017. ápr. 12. 21:44
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagytok egy nemuek !!! A lany a lannyal alszik ! Es ez igy van forditva is..
2017. ápr. 12. 21:51
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

fiu-fiu-val, lány a lánnyal, ha nem családtagokról beszélünk!!

szerintem ez nagyon fura, hogy folyamatosan erre asszociál, kicsi beteg lenne, ha lenne alapja:D

16 vagyok és huha neha egy szobában alszom a bátyámmal

ez nem Trónok Harca lol

2017. ápr. 12. 22:01
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
az a baj, hogy egyelőre te nem igazán érted a kamaszodó férfitest működését... az uncsitesód az eszével lehet, hogy tudja, hogy a rokona vagy, de a hormonjainak totálisan ez mindegy. És ebből nagyon, de nagyon kínos szituációk lehetnek, mert esetleg a teste úgy reagál, ahogy nem lenne szabad, és ez a fiúknál elég látványos.
2017. ápr. 12. 22:01
 5/16 anonim ***** válasza:
33%
unokatesod helyeben en tuti megneznem a segged vagy valami vagy mikor furdesz
2017. ápr. 12. 22:06
 6/16 anonim ***** válasza:
24%
ilyen kis pizsamanadragban jol kilehet venni a segg formajat, tuti kukkol az unokatesod is
2017. ápr. 12. 22:09
 7/16 anonim válasza:
69%

Oke, ezek kozott most voltak nagyon huyle vakaszok is :D

Valoszinuleg azert mert regi modi, vagy nagyon extrem esetben vele tortent valami ilyesmi

Szerintem az egvilagon semmi baj nincsen ha egy szobaban alszotok, ugy velem tok normalis, mi negyen vagyunk, abbol harman lanyok :D

Mar gyerekkkrunk kta egy szobaban, sot neha egy agyban (fiu uncsitesom 2-3 evvel fiatalabb nalam), meg senki nem halt meg tole xD

2017. ápr. 12. 22:22
 8/16 anonim ***** válasza:
33%
Biztos, hogy nem altatnék 15 éves lányt és fiút egy szobában kettecskén, akkor se, ha unokatesók. Távolról sem olyan kapcsolat, mint a tesóké.
2017. ápr. 12. 22:31
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

Rokonok nemtől függetlenül aludhatnak egy szobában. Nálunk is megtörtént számtalanszor,és semmi nem tőrtént alváson kívül.

Azért az elég beteg dolog,hogy nagyid arra gondol,hogy sexelni akartok.

2017. ápr. 12. 23:13
 10/16 anonim ***** válasza:
81%

"Azért az elég beteg dolog,hogy nagyid arra gondol,hogy sexelni akartok."

Valszeg "látott már karón varnyút", ellentétben az itt válaszolgató 12 évesekkel.

2017. ápr. 12. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!