Miért akarja minden nagyszülö annyira megnézni hogy fürdetem az unokájukat? Az oké hogy szeretik meg látni akarják a gyereket de a fürdetés miért olyan nagy dolog?
"Miért akarja minden nagyszülö annyira megnézni hogy fürdetem az unokájukat? "
Engem speciel nem érdekel, hogy fürdeted a gyerekeidet, de az sem érdekelt, hogy a menyem hogy fürdeti az unokáimat.
Tehát máris nem stimmel a "MINDEN NAGYSZÜLŐ".
Én sem értem miért olyan fontos dolog, hogy láthassák ruha nélkül a gyereket. Nálam már annyira erőltették és nem is volt más téma, hogy már ezért is zavart. Amúgy meg apuka vállalta magára a fürdetést, hogy neki is legyen egy közös napi rutinja a gyerekekkel.
Amúgy van olyan ismerősöm aki mesélte, hogy neki a nagymamája mindenhova (szó szerint, kuki, nuni stb.) adott puszit az unokáinak és amikor ezt elmondták neki teljesen kiakadt és rosszul érezte magát, már felnőtt fejjel, hogy ennyire nem tartották fontosnak az intim szféráját. Nyilván pelenkát kell cserélni stb. egy babának természetes, de amúgy ez tényleg egy kicsit kihasználása a tudatlanságának. Van olyan baba a közelembe (3 hónapos) ahol szó szerint elhúzza magát a pusziktól. Nekünk se esik jól, ha valaki olyan nyal-fal akitől legyen az bármi miatt is, de nem esik jól vagy tartozdkódsz tőle.
Szerintem egy gyerek nem egy tárgy vagy látványosság amit bámulni kell, ugyanúgy vannak érzései és van amit szeret van amit nem. Tiszteletben kell tartani. És inkább ebben változott a mai világ nézete a gyerekekkel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!