Ma van a mamám szuletesnapja, s pont ma van, hogy 2 honapja meghalt. Segitenetek keresni valami idezetet vagy verset a szuletesnapjara?
Istenem, de nyomorult emberek vannak itt... kinek mi köze van hozzá, hogy mit rak ki Facebookra? Meg minek kötsz bele, hogy fel szeretné olvasni a verset az elhunyt nagymamájának? Írod, hogy nem érted, miért akarja ezt. Hát azt meg mindenki leszarja, hogy te mit értesz és mit nem, nem a te dolgod! Ha nem tetszik a kérdés, vagy csak károgni tudsz, akkor keress valami másik oldalt, ahol mutogathatod a besavanyodottságodat.
Kérdező, ezen az oldalon sok versből válogathatsz. Akár le is írhatod neki, hidd el, tudja ő, hogy szereted és gondolsz rá. Őszinte részvétem!
Ennyi!👊
Nagyon szepen koszonom!!!❤
Várnai Zseni: ANYÁM AZ ŐSZBEN
Oly kicsire zsugorították az évek,
meggörnyesztették a szenvedések,
a háta hajlott, a szeme árkos,
s mint a fa kérge, arca ráncos.
Pompázó szépnek sohse láttam,
csak munkában, kopott ruhában,
remegni értünk, sírni, félni,
én nem láttam az anyámat élni.
Mint dús gyümölcsfa, megszedetten
áll ő kopárra szüretelten
a késő őszben, s földre hajlik,
panaszló hangja alig hallik.
Gyümölcsei már mind leértek,
magában néz elé a télnek,
a hosszú télnek, elmúlásnak,
lassan a földberoskadásnak.
Deres fejét az ősz belengi,
látom őt lassan ködbeveszni,
belehullni az öröklétbe,
időtlen, nagy végtelenségbe.
Termő porából élet érik,
aranyszíve a napban fénylik,
így él majd ő gyümölcsben, fában,
elmúlhatatlan anyaságban.
előző: ez nagyon szép, köszönöm, hogy megismerhettem ezt a verset
amúgy szégyellje magát minden olyan hozzászóló, aki beszólt, amiért kérdező szeretne megemlékezni a mamájáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!