Félig cigány vagyok és anyámon látszik egy kicsit,hogy az (sötétbarna haj,világosbarna,aranybarna szem),de a két testveren nem,nekik fehér bőrük van és az arcukon se látszik.A nagymamám is feherboru(sötétbarna haj,sötétbarna szem),mégis 100%cigány allitolag,és a nagypapam is feherboru,kicsit kreolos bőrű,de a szeme kék és a haja kozepbarna..A viselkedés is nagyon kulturált,nem olyan,mint az a tipikus cigány viselkedés és anyám,nagymamám,és anyum tesója is nagyon szép tanulmanyi eredmenyeket értek el középiskolába,altalanosba szóval nem mondanám őket butanak se.Miért nem latszik rajtuk,hogy cigányok?
Félcigány vagyok. Senki sem mondaná meg, hogy egy minimális cigány vér is volna bennem. Egyetemre járok.
A hugom is hasonló, mint én. Sőt sokkal fehérebb, mint az átlag magyar ember.
Az öcsém pedig olyan, mint apa, barna a bőre.
2016. szept. 12. 18:42
3/9 A kérdező kommentje:
De a felciganysag más..én most anyai agamrol beszéltem,akiknél mindenki cigány 100%!!!!mégse látszik rajtuk..
2016. szept. 12. 18:45
4/9 anonim válasza:
azért mert már mindenki dug mindenkivel, nem számít, hogy cigány vagy nem. te így sikerültél.
2016. szept. 12. 19:00
5/9 A kérdező kommentje:
Miért nem a kérdésre válaszoltok?
2016. szept. 12. 19:04
6/9 anonim válasza:
Van a cigányok között is több fajta. Oláh cigányok, meg nem tudom még milyenek. Vannak olyanok akik tényleg teljesen fehér bőrűek, és még az arcvonásaik is másak. Gondolom, abba az ágba tartozhatnak a rokonaid.
2016. szept. 12. 21:39
7/9 anonim válasza:
Az első válaszolt rá!
Genetika! Ennyi.
100% cigány ritka. Előfordulhat, hogy valamelyik felmenő csak félcigány volt, (így ott van nagyon kis %-ban, de annak az esélye, hogy valamelyik "átlagos" bőrszínű felmenő tulajdonságait örökölje)
Ahogy meg a második leírta, a félcigányok között is van aki simán teljes cigánynak néz ki, és van aki nem.
Az öröklés meg bármikor visszaüthet.
A cigány viselkedés meg nem létezik alapból. Szimplán ezt látták Ők is, és ebben szocializálódtak.
2016. szept. 12. 21:42
8/9 anonim válasza:
Genetika illetve normális nevelést kaptak .
2016. szept. 13. 05:15
9/9 csírabob válasza:
Mi a külömbség az elütött kutya és az elütött cigány között?.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!