Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Normális, hogy rosszul esett...

Normális, hogy rosszul esett vagy tényleg én vagyok rossz anya?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta a kisbabám egészen mostig 1 órát aludt. Majdnem egésznap rosszul volt és sírt de ez délután tetözött.

Nem maradt el nagyon sírt, vörös volt a feje alig kapott levegőt kb 2.5 órán keresztül.

Mindennel próbàltam nyugtatni sehogysem sikerült én pedig majd felrobbantam és egyre türelmetlenebb/ingerültebb lettem majd felhívtam édesanyámat aki hallotta a hangomon hogy ideges vagyok ezért adott pár tippet amiket elötte próbàltam de semmi.

Eljött hozzám és együtt elvittük a kisfiam az ügyeletre viszont út közben megkérdeztem, hogy, hogy-hogy eljött mire azt a választ kaptam hogy jött még mielött megfojtom a gyereket...

Soha nem bàntanám és nem emelnèk rà kezet. Utólag mondta, hogy Ő ezt tudja és sajnálja, hogy mondta csak vicc volt... de engem rosszul érintett.

Túlreagàltam?

22/N

4 hónapos kisfiú baba.

2016. aug. 28. 17:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Ettol nem vagy rossz anya. Azt kell figyelembe venned hogy a babaval egyutt vallaltad a faradtsagot, sirast, kimerultseget is. A kisbaba nem tehet semmirol sem. Anyudtol ez nagyon rossz "vicc" volt, viszont ha tenyleg ennyire egyedul vagy, kerj tole segitseget. Ahogy no majd a baba, konnyebb lesz. Kitartas!
2016. aug. 28. 19:09
 12/20 anonim ***** válasza:
35%
Attól érezném magam szar anyának,hogy tegnap este óta 1 órát aludt a baba.majdnem egésznap rosszul volt kb 2.5 órán át alig kapott levegőt".te meg anyádon vagy kiakadva ahelyett,hogy már reggel korán nem vitted ügyeletre azt a kisbabát. Anyád helyébe megcsavartam volna a fejed a nyakadon.Nem nyugtatni kell hanem dokihoz vinni ha ugy látod baja van.
2016. aug. 28. 19:46
 13/20 anonim ***** válasza:
11%
Vagy föl kéne nőni végre.
2016. aug. 28. 19:54
 14/20 anonim ***** válasza:
35%

Igen, túlreagáltad. Valószínűleg anyukád hallotta a hangodban a feszültséget és ezt inkább ironikusan mondta, biztos vagyok benne, hogy ő sem gondol téged gyilkosnak. És mivel ismer téged, ezért normál esetben értetted volna ezt a poént, de most kimerült vagy.

Ugyanakkor igaza van az előttem szólónak is, ilyenkor hívd ki az orvost, ha messze vagy tőle, mert nem normális, hogy egy baba ennyit sír.

2016. aug. 28. 19:55
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem szoktam minden köhintéssel orvoshoz futkosni. Gondoltam majdcsak sikerül megnyugtatni de sajnos nem sikerült amitől feszült lettem. Most szerencsére már alszik mint a bunda.

De azért voltam "anyukámon kiakadva" mert amikor ügyeletre vittük ott megmondták , hogy a kisfiam makk egészséges így ezen nem aggódtam.

2016. aug. 28. 20:23
 16/20 anonim ***** válasza:
21%
Már be haragudj, de a kicsi órákig tartó sírása jócskán túllép a köhintésen! Inkább ezen akadj ki, ne az anyádon!
2016. aug. 28. 20:36
 17/20 anonim ***** válasza:
72%

Lazulj egy kicsit, az anyukaság nem a befeszülésről szól. És még annyira az elején vagy az útnak...

Elárulom: nincs olyan anya a földön, akinek ne jutott volna eszébe egyszer életében, hogy ott helyben megfojtaná a gyereket legszívesebben. Természetesen sosem gondolja senki komolyan. Ahogyan anyukád sem úgy értette, hogy ártanál neki. Kicsit gyerekes ilyenen besértődni.

2016. aug. 28. 22:14
 18/20 anonim ***** válasza:
89%

Aki szerint nem normális, ha egy baba órákig vagy egész napon át sír, nem látott még kisgyereket "üzem közben".

Van ilyen, nálunk is volt, nem volt beteg, "csak" elkezdett valami miatt sírni és utána már annyira fáradt volt és annyira belelovalta magát, hogy azért nem tudott elaludni sem, csak tovább üvölteni vörös fejjel. Rémálmomban se jöjjön elő, amikor éjjel a sétálgattunk fel-alá a gyerekkel, fogtuk így, fogtuk úgy, cseréltünk pelust, cseréltünk ruhát, etettük, böfiztettük, szellőztettünk, sötétítettünk, lámpát kapcsoltunk, zenét tettünk be, csöndben voltunk - egyszerűen mindent kipróbáltunk és semmi sem vált be.

2016. aug. 28. 23:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Kicsit túlreagáltad, de érthető, ha feszült voltál a kicsi miatt. De anyád részéről is elég ostoba "vicc" volt ez.
2016. aug. 29. 10:59
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem fordulj pszichológushoz, mert beteg vagy. Nem rossz anya, csak kényszergyógykezelésre van szükséged ha egy sírás ilyen érzelmeket vált ki belőled a tulajdon gyermeked felé. Sürgősen fordulj szakpszichológushoz és merüljön fel benned a felügyelet alatti gyermeknevelés nehogy kárt tegyél a gyermekben ilyen gondolatokkal!! Míg tragédia nem történik. Bizonyára, nem akartad a gyermeket ilyen fiatalon azért nem csak róla szólnak a gondolataid hanem arról, hogy téged mi idegesít.
2016. szept. 12. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!