Miért van az hogy nagymamám telefonban áradozik a kisfiamról, közben látni sem akarja?
Lepjétek meg ne kérjetek engedélyt...
Fura a viselkedése de lehet h csak véletlen egybeesés.
Ha nem örül a meglepi látogatásnak akkor esélyes hogy csak színjáték a nagy szeretet
Igen, valószínűleg igaza van az első két válaszolónak, egyáltalán nem szereti az unokádat, és csak "távolról szereti".
És nagyon jó ötlet, hogy ezzel őt szembesíted :)
Menj oda és ne kérj engedélyt minek
egy nagyi általában szívesen várja az unokát. persze lehet épp más dolga de azt úgy is érezni fogod hogy azért nem fogad szívesen mert közbejött valami vagy csak le akar rázni
Az én anyám is ilyen.
Mindenkinek áradozik hogy így az unokák, úgy az unokák, mindenféle hülyeséget beszél róluk, amit ő talált ki.
De ha két percet együtt kell lennie velük, már tiszta beteg.
Majdnem a szomszédban lakik, és néha tényleg muszáj a kicsiket rábíznom, de ha nem életbevágóan fontos, nem teszem. Ő még egyszer nem jött át hozzánk/hozzájuk, pedig a nagy már 12.
Olyan mintha öreg anyámat írtad volna le :D Vannak gyerekei,unokái dédunokái!
2 gyereke az sten az egyik alkesz nála lakik,a másik meg hitelből él,hiteleket halmoz ..és mikor ha ittvan nálunk(hál isten nagy ritkán),jön nekem a szent szövegével,hogy én meg tesom vagyunk a kedvencei,a többiek nem..stb!Jah persze,azt se tudta h a fia(apum)korházban volt és kezelésekre jár!
A lánya (keresztanyum) tőle max 1 kmre lakik,de oda sem megyek szarik az ő családjukra is!
Csak a 2 csira a sznt neki..hiába mondta apum meg tesom h kimennek elé,meg vissza is viszik azért se jön!
Igaz én nem járok hozzá..nem tekintem nagymamámnak nem is szeretem 1 idgen számomra!Úgy mint apumnak meg kereszt anyumnak!
Szomorú de ez van...dédunokáit még nem látta pedig az egyik 3-5 éves, a kicsi fél éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!