Mit tennél, ha a nagyszüleidtől örökölnél 5 panellakást Budapesten?
most egyébként érdemes kiadni/eladni a lakásokat. a plafonon van az "árfolyama" . vidéki kisvárosban vettük 3 éve lakást. most ugyanaz 4 millióval többet ért. nem mindegy. ilyenkor kell eladni szerintem.
ha van valami jó ötleted a pénzzel,akkor lehet megéri 1-2t eladni. a többit meg bérbe adni,hogy legyen valamilyen állandó bevételi forrásod.
én azt is jó ötletnek tartom,hogy kettőt eladsz most. és amikor lentebb vannak az árak,akkor veszel hármat belőle. persze kockázatos,de sokan csinálták már így.
de akár azt is csinálhatod,hogy amelyiket kell felújítgatod. nem kell nagy dolgokra gondolni,szobafestés,laminált padló. sokat tud dobni az albérleti díjon is,hogy milyen állapotban van, mikor volt felújítva. hamar megtérül,hogyha költesz rájuk.
3 db menne eladasra, 2 berbe, az eladott 3 arabol vennek egy lakast a fovaroshoz kozel, de nem a kul / belvarosban, mindenkeppen csendes, zold ovezetben, ahonnan azert meg nem 1 elet bejutni pestre sem. ( csomor, godollo, budaors, ...ilyesmi helyekre gondolok).
ha megsem lakast vennek, akkor kulfoldre vennem az iranyt, szinten 2 kiadott, 3 eladott aranyban, de a penzt, amim lenne, kulfoldi eletem elkezdesebe forgatnam, auto, nyelvtanfolyam, papir ugyek elrendezese, munkaszerzesig penz, esetleg beraknam kulfoldon bankba, es probalnam a legugyesebben kihasznalni az adott osszeget.
Ez elméleti kérdés?
A három legkisebbet/legrosszabb helyen lévőt eladnám, a két legjobbat felújítanám, az egyiket kiadnám, a másikban élnék.
Mondjuk ha debreceni vagy, kicsit nehezebb a kérdés, mert nem biztos, hogy Bp-re akarsz költözni...)
Minden buta proli lakáskiadásban gondolkozik?
Én eladnám őket, és vállalkozásba kezdenék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!