Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Normális, hogyha az özvegyen...

Normális, hogyha az özvegyen maradt nagypapa új párt keres magának?

Figyelt kérdés
50 évig voltak házasok ,2 éve hunyt el a felesége . 75 éves,de nagyon fiatalos,aktív,nincsenek komolyabb egészségügyi problémái .
2016. máj. 26. 17:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Igen. Miért, mi a gond vele? Az ember tarsasleny.
2016. máj. 26. 17:04
 2/19 A kérdező kommentje:
Ezt nem írtam,de szerintem is normális,élhet még vagy 30 évet is,nem kívánnám senkinek,hogy magányosan töltse. De a többieknek a családból nem tetszik :(
2016. máj. 26. 17:06
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
Normális. A többi családtag pedig önző. Az a személy aki a halála után is elvárja, hogy csak ő maradjon a szeretet tárgya, az sosem tudott valóban szeretni az életben.
2016. máj. 26. 17:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a természetes.
2016. máj. 26. 17:12
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Élő embernek élő a párja!
2016. máj. 26. 17:13
 6/19 gnoomage ***** válasza:
100%
Nem normális, rohadjon meg egyedül... A családodból mi nem tetszik nekik ebben, az ember társas lény...
2016. máj. 26. 17:14
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Altalaban az idősebb, pláne felnőtt korú gyerekek nehezen fogadják el, ha a szülő, miután megozvegyul új partnert keres.
2016. máj. 26. 17:19
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

Két év általában elegendő szokott lenni, hogy feldolgozzunk egy halálesetet.

A továbblépés nem azt jelenti, hogy elmúlik a szeretet, szerelem. De a szeretet fél fizikai valójában megszűnik létezni, így átölelni, megcsókolni, beszélgetni vele már nem lehet. Csak az emlékek maradnak utána

Az ember társas lény. A nagypapa gondolom nyugdíjas ilyen korban. Érthető, hogy 24 órából 24 órát nem akar egyedül lenni.

A családtagjaidnak pedig saját dolgukkal kellene foglalkozni. Mert, amit csinálnak az az, ami nem normális.

2016. máj. 26. 17:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én nagyapám hatvannégy éves korában házasodott meg újra, hét évvel a nagymamám halála után. Sosem gondoltam, hogy baj lenne.
2016. máj. 26. 18:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

az egyik nagymamámnak a férje még 89-ben meghalt. nagymamám még utána élt 20 évet. teljesen egyedül, nem is keresett társat.

szerintem ez is szomorú. én elhiszem,hogy nehéz volt feldolgoznia a párja halálát. de azért évtizedekig egyedül maradni sem egészséges. attól mert pár év után új párja van valakinek, még egyáltalán nem jelenti azt,hogy elfelejtette az első házastársát..

nagypapád is élete 2/3-át nagymamád mellett töltötte. én biztos vagyok benne,hogy minden nap akár órákig is rajta gondolkozik meg az emlékeken. egy ilyet nem lehet kiheverni.(ennyi idő után).

nincs abban semmi rossz, ha társaságra vágyik. valószínű egy hasonló özvegyasszonnyal jól megértik egymást,hiszen mindketten átestek ezen a szörnyűn gyászon.

én nem szólnék bele a családod helyében.

nem tudhatjátok,az is valószínű,hogy a nagymamáddal megbeszélték ezt, amikor még élt,hogy ha az egyikük meghal,akkor nem baj,ha újra ismerkedik idővel

2016. máj. 26. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!