Majchy kérdése:
Nagyszülők láthatási joga?
Figyelt kérdés
Kislányom 4,5 éves.Másfél évesen az apuka elhagyott minket...bíroságra vittem a dolgot,akkor az apuka minden második hétvégén láthatta közös kislányunkat.Viszont az apa február végén meghalt.Jelenleg a nagyszülők fenyegetőznek a láthatás miatt.
Féltem a gyerekem,hisz egy 4 éves még nincs annyira tisztába vele,hogy apa miért nincs.
2016. máj. 20. 13:50
11/15 anonim válasza:
Ha bizonyíthatóan alkoholisták a nagyszülők, akkor nem fog a bíróság olyan láthatást megítélni, hogy felügyelet nélkül elvihessék magukhoz. (De hogy ez az alkoholizmus-dolog mért csak a sokadik bejegyzés után keletkezett, az kissé megérdőjelezi a ddolog hihetőségét.)
12/15 anonim válasza:
Adott esetben a gyereket sokkal inkább azért kell pszichológushoz hordani, mert eltiltod a nagyszülöktöl, mint azért, hogy találkozhat velük.
13/15 A kérdező kommentje:
Azért a sokadik bejegyzés után,kedves hozzászóló,mert nem ülök egész nap a gép előtt,hanem vannak más elfoglaltságaim is.Remélem elnézed ezt nekem.
Kíméljenek az ehhez hasonló kommentelők...
2016. máj. 20. 17:36
14/15 anonim válasza:
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet minősíteni.....
15/15 anonim válasza:
ezzel a fő gond az hogy nem olyan egyszerű bizonyítani egy alkoholizmust.
kérdezőt nem lehet minősíteni de szerencsére az itteni eszement válaszolókat lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!