Miért baj az, ha hébe hóba elmegyek bulizni?
A történet a következő:
Unokatesómék meg a kereszt szüleim miért ilyen köcsögök?
Amikor akárhova megyünk bulizni és ők tudomást szereznek róla elmondják a nagyszüleinknek akiknek az baj,ha mi bulizni megyünk,de ha unokatesómék mennek akárhova,mi nem áruljuk be őket,de a nagyszüleink tudják,hogy ők járnak bulizni az nem baj?16 éves vagyok,unokatesómék 17,18 évesek.Mi jóval többet járunk le mint unokatesómék.Mi szinte minden nap lemegyünk hozzájuk,unokatesómék meg 1 hónapba talán egyszer.Keresztapám talán a 7 napból talán 2-4 szer lemegy.Meg unokatesómék a hét napból kb 2 szer részegek.Nagyszüleink tudják.De most kiderült,hogy tegnap voltam bulizni és egyből az volt,hogy kijózanodtam-e? Pedig egy szóval nem mondtam,hogy ittam.Csak mert számukra a bulizás=pia,részegség stb?
Meg most is a nagyszüleim haragszanak rám,mert bulizni voltam.
Olyan nem nagyon van, hogy a kecske is jóllakjon de a káposzta is megmaradjon.
Döntsd el. Ha fontos a bulizás, akkor menj el és vállald a következményeit. Ha az a fontos, hogy a nagyszüleidnek megfelelj, akkor ne menj többet bulizni, amíg ők jóvá nem hagyják. Te tudod. De ez ilyen egyszerű. Döntés kérdése.
Ne pörögd túl. :)
Vagy azt akarják h 0-24 órában otthon ülj és ne legyenek barátaid? Gondolom nem, vagy legalábbis bízok benne.
Amúgy milyen kérdéseket tettek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!