Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan lehet szót érteni a...

Hogyan lehet szót érteni a nagyszülőkkel?

Figyelt kérdés

Történetem elég hosszú,próbálom összefoglalni :(

A szüleim sosem voltak egyszerű esetek...önfejűek akaratosak ,de tisztességesen felneveltek ...most viszont nagyon elmérgesedett a helyzetünk..

Volt egy előző házasságom amibl született egy kislányunk ,sajnos a kapcsolatunk tönkre ment és jobbnak láttuk ha szétválunk amíg még kicsi a lányunk.Szerencsére a volt férjemmel és családjával jó a viszonyom rendszeresen tartjuk a kapcsolatot és a gyereket nézve bárhol megtudunk jelenenni együtt!!

Közben neki is nekem is lett uj családom.Jelenlegi férjemtől nemrég született egy kisfiam.Nagyon harmónikus a kapcsolatunk a nagylányom nagyon szereti a tesót abszolút nincs féltékenység benne.Jelenleg anyukámék mellett élünk két éve .

Kezdetektől fogva gyűlölik a férjemet sőt gyűlölték a volt férjemet is!Apám szerint a párom semmire való ,mert nem "parasztkezi" munkát végez De mellette dolgozik maszekol....és tisztességes családapa ,aki ha hazajöna munkából foglalkozik a gyerekekkel besegít nekem ....ráadásul a nevelt lányát is sajátjaként szereti és az apjával is normális a viszonyuk!

Amióta itt lakunk pokoli a helyzet ...folyamatos szidalmazások beszólalgatások...gyereknevelés terén is és minden más téren ...folyamatosan sértegetve vagyunk napi szinten!!Immáron 2 éve egyhuzamban

Most egy kis településen lakunk és férjem és a baba előtt én is bejártunk a közeli nagyvárosba dolgozni vonattal autóval..

ez rengeteg időt vesz igénybe ésköltségileg is elég megterhelő.Több mint egy éve eldöntöttük hogyha a lányunk kijárja az óvodát beköltözünk a városba.A munkánk miatt is és a gyerekek miatt is hogy több lehetőségük legyen mint falun! és mivel én 8 évet jartam be vonattal ettől is megkímélve őket!

Valamint szabadulnunk kell a jelenlegi helyzettől mert a nagyszülők felőrölnek bennünket!

most találtunk egy házat és nyár végén költözünk

és hogy ez kiderült azóta maga a pokol az éltünk :(

rettenetes szidalmazások a gyereket befolyásolni akarják zsarolják érzelmileg ....hogy neki rossz lesz velünk ne menjen és amit kutyát vettek neki azt se engedik h elhozza :(

Engem nagyon bántanak olyan szavakkal illetnek amit sose tudnék elképzelni hogy így beszéljek még egy idegennel is akár:(

az anyaságommal próbálnak zsarolni hogy milyen rossz anya vagyok tönkre teszem a gyereket....holott a gyerek nagyon vágyik a városba mivel az édesapja is ott lakik

Nem lehet velük szót érteni mert üvöltözés van fenyegetőzés szidalmazás!!Apám megfenyegette a férjemet hogy agyonveri ha elmegyünk...anyám azzal zsarol hogy milyen gyerek vagyok itt hagyom a beteg anyját (aki nem is beteg) és még van testvérem helyben ...

Teljesen felőrölnek ...a férjem próbálja higgadtan kezelni ..de én nem bírom mert engem egész nap támadnak hogy itthon vagyok GYED en

Nem bírom tovább ....

Aki volt már ilyen helyzetben írja már meg a tanácsát hogy hogyan lehet ezt lekezelni??hogy lehet azt megtenni ,hogy nem veszi fel a dolgot??

Aludni se tudok ...ideges vagyok amit éreznek a gyerekek :( próbáltam már magamra zárni az ajtót is de akkor hívogatnak dübögtetik az ajtót :((

2016. jan. 20. 10:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

"Kezdetektől fogva gyűlölik a férjemet sőt gyűlölték a volt férjemet is!"

És ezek ellenére melléjük költöztél, meg papír nélkül költöttél a házukra 3 milliót?

Ne haragudj kérdező, de nem voltál túl okos.

Számlák azért vannak a felújításról? Tudod bizonyítani, hogy te költötted rá azt a pénzt a házra?

Igenis állj a sarkadra, és ne engedd be őket. Mit tehetnek? Legfeljebb ki akar dobni! Ha ezt hivatalos útra tereli, az több hónap, addigra úgyis elköltöztök. Ha fenyegetőznek, megmondod, hogy te pedig visszapereled a 3 millió forintodat, amit ráköltöttél a házra. Aztán ajtó becsuk, és kész.

Ne engedd be őket az életetekbe! Teljesen kikészítenek téged is és a gyerekeidet is.

Azért tudnak ennyire zsarolni, mert hagyod magad.

2016. jan. 20. 13:47
 12/12 A kérdező kommentje:

nem haragszom mert teljesen igaz!!!Sajnos elég naívak voltunk főleg én !!igen vannak számlák szerencsére eltettük :(

sarkamra kell állni csak eddig a tisztelet tartotta bennem a reményt hogy csak a szüleim de nem tudom elképzelni hogy én így bánjak ilyet szavakat mondjak a gyerekeimre legyen bármilyen élethelyzet

azt is mondta anyám h megbánta h megszült minket nem kellettünk volna mind a hárman :(

2016. jan. 20. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!