Ha a szülők közt minden rendben, házasok is, akkor a gyámhatóság mennyi láthatást szokott megítélni a nagyszülőknek 3 év alatti gyerekek esetében?
Keveslik ami van, ezért fel akarnak jelenteni minket.
Közel laknak hozzánk, kb 10 km-re, ha ez befolyásoló tényező...
Ugye nem kötelezhetnek felügyelet nélküli vagy ottalvós láthatásra?
Engedem látni, csak nem annyit, amennyit ők szeretnék.
Igen, engem például az édesanyám nevelt fel.
Miért kéne ott aludnia? Nem is szeret ott lenni, fél tőlük. És egyébként ha annyira szeretnék gyakrabban látni, akkor viselkedjenek a szüleikkel normálisan és tartsák tiszteletben a szülők kérését bizonyos dolgokkal kapcsolatban.
Neked tökmindegy milyen ember? Ha a nagyszülője, akkor mehet? Nyilván nem ismered a részleteket, de a kérdés nem erről szólt és mint olvashatod, igen joga van látni, havi egyszer.
Segítségre meg nincs szükségem, a gyereket nem akarom senkinek lepasszolni. Főleg, hogy még szoptatom és nem beszél.
Egyébként akkor én is kérdezek. Ha a szülő nem kíváncsi a saját gyerekére, akkor hirtelen miért lesz kíváncsi az unokára? Ha eddig jók voltunk havi egyszer, vagy még annyi sem, akkor gyerekkel együtt is legyen elég ennyi.
Nem nekik szültem, nincs joguk beleszólni semmibe, egyedül láthatási joguk van, amit megkaptak.
És nem szégyellem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!