Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ha a szülők közt minden...

Ha a szülők közt minden rendben, házasok is, akkor a gyámhatóság mennyi láthatást szokott megítélni a nagyszülőknek 3 év alatti gyerekek esetében?

Figyelt kérdés

Keveslik ami van, ezért fel akarnak jelenteni minket.

Közel laknak hozzánk, kb 10 km-re, ha ez befolyásoló tényező...

Ugye nem kötelezhetnek felügyelet nélküli vagy ottalvós láthatásra?

2015. jún. 12. 17:57
1 2
 11/15 anonim válasza:
24%
Szégyellje el magát az a szülő, aki nem engedi a nagyszülőnek látni az unokáját! Titeket is felnevelt valaki...hogy képzelitek, hogy nem alhat ott a gyerek, hogy nem ehet a nagymama húsleveséből? Mégis mit gondoltok magatokról? Kik vagytok ti Szerencsétlen nagyszülő nem tud máshová folyamodni, ha nem láthatja az unokáját...Azonnal kezdjetek el ezen alaposan gondolkodni, és magatokba nézni...Mert nagyon sajnálni fogjátok, ha már nem lesz nagymama/papa!
2015. jún. 30. 11:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Engedem látni, csak nem annyit, amennyit ők szeretnék.

Igen, engem például az édesanyám nevelt fel.

Miért kéne ott aludnia? Nem is szeret ott lenni, fél tőlük. És egyébként ha annyira szeretnék gyakrabban látni, akkor viselkedjenek a szüleikkel normálisan és tartsák tiszteletben a szülők kérését bizonyos dolgokkal kapcsolatban.

Neked tökmindegy milyen ember? Ha a nagyszülője, akkor mehet? Nyilván nem ismered a részleteket, de a kérdés nem erről szólt és mint olvashatod, igen joga van látni, havi egyszer.

Segítségre meg nincs szükségem, a gyereket nem akarom senkinek lepasszolni. Főleg, hogy még szoptatom és nem beszél.

Egyébként akkor én is kérdezek. Ha a szülő nem kíváncsi a saját gyerekére, akkor hirtelen miért lesz kíváncsi az unokára? Ha eddig jók voltunk havi egyszer, vagy még annyi sem, akkor gyerekkel együtt is legyen elég ennyi.

Nem nekik szültem, nincs joguk beleszólni semmibe, egyedül láthatási joguk van, amit megkaptak.

És nem szégyellem magam.

2015. jún. 30. 11:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es, szerinted minden nagyszülő jó ember? Az én egyik nagyszülőm egy agresszív alkoholista volt. Még szép, hogy a szüleim nem hagytak ott nála 2-3 éves koromban, meg persze később sem.
2015. jún. 30. 12:01
 14/15 acelsziv ***** válasza:
100%
11: Te idióta, szűkagyú betokosodott barom. A kislányom most 9 hónapos, de az biztos hogy SOHA nem fogom akárcsak egy percre is egyedül hagyni a nagyanyja társaságában, mert az anyós orvosi eset elmebaj tekintetében. Na ehhez mit szólsz? Inkább legyen egy nagyanyja a kicsinek,minthogy a másik kárt tegyen benne.
2015. júl. 1. 09:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem felügyelet nélkül csak akkora gyerek adható láthatásra, amekkora pontosan el tudja mesélni, hogy mikor mit csináltak. Akkor se mindig.
2015. júl. 2. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!