Miért nem tud nagyapám elfogadni?
Figyelt kérdés
Öten vagyunk testvérek, én vagyok az egyetlen lány. A bátyáimhoz a nagyapám mindig máshogy viszonyult, mint hozzám. Ahányszor nálunk van, vagy nem szól hozzám, vagy gúnyos megjegyzéseket tesz, hol a ruházatomra, hol a kinézetemre. Amikor elmondtam neki, hogy most félévkor kitűnő lettem a gimnáziumban, csak annyit jegyzett meg hogy "Akkor most essek hasra előtted?" Nem tudom tényleg mit vétettem ellene2015. máj. 20. 06:39
11/24 A kérdező kommentje:
Nem is igazán beszélek vele, ha ott van én ki se megyek a szobámból
2015. máj. 20. 09:07
12/24 anonim válasza:
Tipikus öreg, aki még az 1800as években él, ahol a nőknek ahhoz van joguk, hogy befogják.. Nem te vagy a hibás, egyszerűen elképesztően tirpák és régimódi.. Ha teheted kerüld el szerintem.. szüleid meg azon kívül, hogy "ilyennek kell elfogadni" beszélhetnének vele, hogy mi lenne már ha nem szapulnád az unokádat... a szüleiddel próbálj meg rendesen beszélni, hogy téged ez eléggé zavar, és ha a jelenlétükben is ilyet mond, álljanak ki melletted!
13/24 A PÁSZTOR válasza:
Nem lehet azt mondani, hogy ne is törődj vele, hiszen foglalkoztat a dolog, ha nem így lenne nem írtál volna ide. Valami sértődöttség lehet a nagyapád életében amit talán már évtizedek óta hordoz a lelkében. Próbálj egy kicsit kedvesebb lenni hozzá mint eddig,és ne várd el hogy azonnal változzon. Ha valakivel tudatosan kedvesek vagyunk és mindig szeretettel fordulunk felé annak változik az élete még ha nem is látványosan. Nem egyszerű az amit mondok ,csak nagyon tudatos magatartással gyakorolható. Tervezd meg napról napra hogyan jársz a kedvében, ne add fel, és hidd el ennek a gyakorlásnak nagy hasznát veheted az életedben, a kapcsolataidban
14/24 anonim válasza:
talán emlékszik hogy ő korában az asszonyok még bokáig érő szoknyában jártak eg kendővel a fejükön, és nem tud egyszerűen becsületes nőként nézni rád
15/24 A kérdező kommentje:
Hát a miniszoknyát én se szeretem, inkább azokat a lapszoknyákat, vagy egyberuhákat.
2015. máj. 22. 06:22
16/24 A kérdező kommentje:
Sikerült megint összevesznünk a nagyapámmal.
2015. máj. 27. 05:48
17/24 anonim válasza:
szerintem az is lehet egyszerűen nem tudja hogyan kell alányokhoz vagy nőkhöz viszonyulni
testvérei is srácok, vagy ha volt is nővére, annak idején tuti báthatta őt.
vele vannak lelki bajok, ne is értem miért vetted és veszed mmég most is magadra, ha látod, hogy valaki deffektes..
18/24 A kérdező kommentje:
Nagyapámék hatan voltak testvérek, mind fiúk.
2015. szept. 9. 21:32
19/24 anonim válasza:
nah látod. azt se tudja mi az hogy lány.
a bizonytalanságát leplezi a buta megnyilvánulásaival. csoda, hogy lett nője..
tedd már túl magad rajta
20/24 A kérdező kommentje:
Csak nekem fáj, ma van a 17. szülinapom és ilyenkor is belém köt. Azt mondja, hogy csodálkozna, ha vinném valamire, normális helyen a hozzám hasonlókkal szóba se állnak.
2015. szept. 9. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!