Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Lehet, hogy féltékeny az...

Lehet, hogy féltékeny az anyuka? többi lenn.

Figyelt kérdés
Sokat vigyázok a kis unokánkra /4 éves/ nagyon jól el vagyunk, ha velem van szépen szót fogad, azt csinálja amire megkérem, semmi nincs ráhagyva, ha mégis elszaladt tőlem, akkor azt is megbeszéltük.Úgy vettem észre, hogy az anyukának nem tetszik, hogy nagyon ragaszkodik hozzám, ha nálunk vannak velem szeretne játszani stb. Mit tegyek, hogyan viselkedjek?Más kisgyermekre is szoktam vigyázni és örülnek neki, hogy jól kijövünk, pedig nem vagyok engedékeny. Minden ötletet, tanácsot szivesen veszek.

#féltékenyanyuka
2015. ápr. 27. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Kicsit hiányosnak érzem a történetet. Ennyi alapján nem lenne oka anyunak féltékenykedni. Mit mond,miket csinál,amiből erre következtetsz? Anyuka feltételezem a menyed,nem a lányod.
2015. ápr. 27. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Gondolom, azt akarod hallani, hogy te egy szupernagyi vagy, es a sajat anyjanal is jobban bansz a gyerekkel...

Lehet, hogy az anyuka szimplan nem szeret teged, es nem orul, ha veled van a gyerek.

Ne ertekeld tul a szereped.

2015. ápr. 27. 16:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem-nem azt gondoltam, hogy én egy szupernagyi vagyok, de ha együtt ebédelünk és velem és a nagypapával beszél, vagy csak szeretetből megölel, akkor már azt mondja az anyuka, hogy nem kell állandóan, hogy a gyerek legyen a központban,ha az apukájától kéri a mesét, akkor az a válasz,hogy altassa akkor ő el. Egyébként nem a menyem!
2015. ápr. 27. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
a gyerek azzal partner aki foglalkozik vele. lehet, h féltékeny, rám is az volt sógornőm az elején, mert imádtuk egymást unokaöcsémmel. konkrétan megkérdezte egyszer előttem, hogy naa, kit szeretsz a világon a legjobban ( 3 éves gyerek), és ő mondta, h engem.. na nem is kellett több! A gyerek azt szereti, aki éppen csak vele játszik és hülyéskedik :)
2015. ápr. 27. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha meg a lányodról van szó,akkor meg kell tudnod beszélni vele. Nem biztos,hogy féltékenykedés,sőt biztos,hogy nem,csak vannak bizonyos dolgok,amiket az ő gyerekéről lévén szó, az ő szabályai szerint zajlanak. Ezt az apuka altassa el részt meg nem igazán értettem, főleg,hogy mi következik belőle.
2015. ápr. 27. 17:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Pl. ha mással is szívesen játszik, eszik, alszik, szereti hogyha mesélnek neki, akkor egyszerüen szótlan lesz és úgy viselkedik mintha ott sem lenne. Valaki irta, hogy egy kisgyermek mindig ahhoz ragaszkodik és akkor amikor vele van és vele érzi magát jól. Nem gondolnám, hogy az anyukának ezért meg kellene sértődnie!
2015. ápr. 27. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
lehet,hogy a lányod ilyenkor nem duzzog,csak pihen,mert végre nem csak neki kell szórakoztatni egyedül a gyereket,megengedhet magának egy kis szusszanást. Gondolom,mint anya,te is emlékszel a nagyon szép,de strapás időszakra,mikor még kicsik. Amúgy ennyire nem ismered a saját gyerekedet,hogy itt kérsz véleményt?
2015. ápr. 27. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Meghallgatnám az anyukát is.
2015. ápr. 28. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!