A nagymamám jobban védi a terhes nővéremet mint engem, amikor az iskoláról beszélek már meg sem hallgat, de én hallgassam meg, hogy őt kik bántották gyerekkorában, nem értem mért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Mindenkit nagyon félt,de amikor három napot ott vagyok nála a harmadik nap mindenképpen veszekedést csinál.Most túl liheg mindent egész nap takarít és ha fáradt a férje a nagypapám kiabál vele,hogy azért fáradt mert túl sokat vagyok náluk.Nem értem mért kell mindent túl dimenzionálni?2014. okt. 15. 11:33
11/14 Andizsuzsi válasza:
Azért nem ártana tudni, hogy kérdező hány éves, miért van 3 napig a nagyszülőknél és főleg milyen sűrűn. A nővért én sem értem.
12/14 A kérdező kommentje:
Főzni tanulok éppen a nagyszülőnél és segítek is neki benne nagyon sokat.
2014. okt. 15. 14:55
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 15. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!