Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Milyen ajándékot vehetnék...

Milyen ajándékot vehetnék nagyimnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemsokára utaztok külföldre,és meglátogatom a nagymamámat,akit talán két évente egyszer látok.

Szeretnék vinni neki valami szép ajándékot,de akárhogy töröm a fejem,nem tudom mi legyen.Meg van mindene,de tényleg,és amúgy is olyan egyszerü paraszt asszony/nénike:)

Ha van jó ötletetek,akkor köszönöm szépen!

22/F

2014. júl. 29. 22:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az én nagymamámból kiindulva, én valami kis porcelán féle apróságot vinnék neki, például ami kapcsolódhat egy közös emléketekhez.:)
2014. júl. 29. 23:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért vigyázni kell az ilyen "modernebb" cuccokkal. Sok idősebb ember (köztük az én nagymamám is) nehezen tér át új dolgokraa. Megszokta a saját kis praktikáit, ahogy régen is csinálta és ő ebben hisz. Az enyém szereti a teát, de nagyon spórol rajta és a régi teafőzője is tönkrement. Megakartuk lepni egy vízforralóval és pár jobb teával, de a vízforraló nem tetszett neki, de végül egy régi stílusú, de jól működő teafőzőben kiegyeztünk. :) A mikró is tényleg jó ötlet, de lehet, hogy neki csak megnehezíti a dolgát, mint az enyémnek is a vízforraló. A mobiltelefonnal is így jártunk (sima gombos, egyszerű, semmi extra) mert sokat fizetett a telefon miatt pedig alig használta, de még most sem békélt meg vele teljesen. Szerintem a mikró jó ötlet, vízforraló is, ha nyitott az ilyen dolgok felé. A másik nagymamám az ilyen szettes fűszertartókért van oda, mi is kaptunk már tőle egy csomót. Esetleg, ha szeret kötni, varrni vagy van valami kis hobbija, akkor ehhez szükséges dolgokat, fonalat, anyagot vehetsz neki. Valamilyen jó kis párna, takaró, ágyneműhuzat vagy terítő, kendő. Az enyémek szeretik az ilyeneket.:)
2014. júl. 30. 00:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Az egyikük nagyon szeret rejtvényt fejteni meg újságot olvasni, rejtvénykönyvet, újságtatót, tollakat, újságokat szoktunk neki venni. Meg mindkettő kapott már tőlünk ilyen kis mintáz zsebkendőtartót, amit mi csináltunk, de lehet kapni is ilyesmit.

2014. júl. 30. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!