Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak? Már nem bírom...

Mit csináljak? Már nem bírom nem tudom mit tehetnék

Figyelt kérdés
2 éve történ velem. A mamámnál aludtam. És neki van egy férje akihez nincs semmi közöm. Amikor ott aludtam arra ébredtem hogy nyúlkál. Mikor felkeltem próbáltam megfékezni. De nem ment. Mikor segítséget kértem megütött. Bármint tettem utána csak bántott folyton megütött nem egyszer. Másnap a pofámba röhögött mikor látta hogy fel van dagadva a szemem és úgy csinált mintha semmi se történ volna. Utána való este megint megtette. Mert nem tudtam hova menni kénytelen voltam ott maradni a szüleim nem voltak otthon. A másodiknál már a nyakamat is szorongatta. És megfenyegetett hogyha bárkinek is elmondom kikészít és nekem annyi. Nem mertem elmondani senkinek. Folyton ő van előttem folyton róla álmodom. Volt egy hónapja egy barátom akivel 2 évig voltam együtt. Ő rájött mert rohamom volt. Volt hogy nem tudott felkelteni, volt hogy álmomba neki mentem mert azt hittem ő az. Dokihoz meg nem akarok menni mert akkor kiderül. Apám elveszti az állását ha megtudja és bármit is csinál vele. Feljelenteni nem tudom mert nincs bizonyítékom rá. Mondjuk úgy hogy egy kicsit okolom magamat érte.16/L
2014. júl. 23. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
ez így viszont nem mehet. ne törődj a fenyegetéssel, mit tehet veled? semmit. szólj a szüleidnek, a mamádnak. ez így nem maradhat. ha téged bántott lehet, hogy a mamádat is fogja. jobb, ha nem húzod tovább és minél előbb segítséget kérsz valakitől. talán megnyugvás lesz számodra, ha a pasit elkapják, de nem ártana egy orvos is
2014. júl. 23. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig ilyenkor össze kéne fogni a családnak és kikészíteni. Vagy bele akarsz ebbe betegedni? Nagy butaság az, hogy nem mész el orvoshoz. Kész öngyilkosság.
2014. júl. 23. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Keresd fel ezt az oldalt: www.beszeljrola.hu

Itt névtelenül kérhetsz tanácsot, sajnos nagyon sokan vannak, akiknek hasonló "élményben" volt részük.

2014. júl. 23. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!