Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Öreg probléma mindenhol?

Öreg probléma mindenhol?

Figyelt kérdés

Hát ez egy igen érdekes kérdés. Anyummal, párjával és a papámmal élek egy házban (nővérem egyetemen van). Ugye öregszik az ember szokták mondani, de minden ember ilyen kis naivvá válik? Az öregem unatkozik, és elmegy guberálni!! amit irtóra nem értek. Ráadásul egyre kezelhetetlenebbé válik, amire azt mondjuk hogy nem szabad, arra azt mondja jaj ugyan már semmiség.

Ti hogy szoktátok kezelni őt ilyenkor? :(

2014. jún. 16. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem is lesz betegség tudata. Sajnos ez nagyon nehéz. De anyukádékkal miért nem ültök le megbeszélni (a papa nélkül), hogy ez így nem lesz jó.
2014. jún. 16. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó és megbeszélik akkor mi lesz? Nyilván kérdezőék laknak nagypapa lakásában vagy minimum özvegyi haszonélvezetes lakásában aki érthető módon nem akar sehova menni. Elégé patthelyzet.
2014. jún. 16. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nem demencia és nem Alzheimer-kór.
2014. jún. 16. 22:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Termeszetesen anyum neven van a haz de nem ez a mervado, hiszen hova is mehetne hogyha az oregek otthonarol sem akar hallani. Egyszeruen csak annyira hihetetlen hogy amivel tisztaban volt eddig az mar a homaly. A masik meg hogy az edesseget falja tartunk hogy esetleg cukorbeteg de kivizsgalni nem akarja magat dokinal.
2014. jún. 16. 22:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én nagyszüleim is ilyenek. Egyszer amikor velük voltam kocsival, meg is álltak egy kuka mellett. Kicsit se volt gáz:D De a csúcs az volt, amikor a mamám talált egy legalább egy méteres virágcserepet és begyömöszölte a hátizsákjába. Szerinted?:D Én rájuk hagyom. Szíve joga guberálni, engem nem károsít meg vele.
2014. jún. 16. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!