Kiakasztott a nagymamám azzal amit mondott! Lehetséges az ilyen? A saját unokájának?
Figyelt kérdés
Egyik nap látta, h egy régi cigány barátommal voltam kint a faluba, és azt mondta, h ha valaki a faluból leállítja azzal, h az ő unokája cigánnyal járkált a faluba, azt fogja mondani, h " az én unokám? Az nem az én unokám!"... :O Kiakasztott!!!2013. aug. 17. 20:46
11/17 A kérdező kommentje:
Pont ez az, h nehéz elhitetni az idősebbekkel, h vannak ilyen szorgos dolgos es rendes ciganyok!
Nem volt ott a barátnőm ( a legjobb barátnőm) (lány vagyok)amikor azt mondta. Mamámmal jó a kapcsolatunk, a haverral pedig úgy látott, mint haver, de most már bonyolultabb lett a dolog, de ezt még otthon meg pláne nem merem mondani!
2013. aug. 17. 21:02
12/17 anonim válasza:
A mamád kicsit rasszista, nem? Úgy enyhén csak az íze kedvéért... Rendben, ma már nem lehet megbízni szinte senkiben. Nem tudhatod, hogy ki, mikor ver át. Az, hogy cigány, pedig nem baj csak sok rosszat lehet hallani róluk pont úgy ahogy magyarról, szlovákról, ruszinról..... mindenhol vannak akik "veszélyesek" nemzetiségtől függetlenül. Vannak rendes cigányok, nekem is van osztálytársam, aki az és az egyik legnormálisabb srác. Sosem lopott tőlünk, vert meg minket vagy valami. Ha a mamádnak nincs oka tiltani, tehát dolgoznak, nem keverednek balhéba akkor nincs vele baj. Viszont, ha igen akkor jobb, ha elkerülöd. Csak azért mert cigány és a nagymamád félti, hogy megszólnak szerintem ne szakítsd meg a barátságodat.
13/17 A kérdező kommentje:
Tök normálisak a szülei is. Rendbe vannak, dolgoznak,minden! Én is úgy vagyok vele h mindegy honnan jössz, vagy milyen a származásod, az a fontos, h milyen utat jársz be! A világ legoldogabb embere lennék, ha ezt a családom is megértené..
2013. aug. 17. 21:23
14/17 anonim válasza:
Ha nagyon ellenállnak nem tudsz mit tenni. Gondolom nem akarnak beletörődni. Ha titokban találkoztok az nem megoldás csak magadra haragítod őket. Csak próbáld magyarázni nekik, hogy neked mennyit jelent és milyen rosszul esik a viselkedésük. Esetleg megpróbálhatnád összehozni a két családot, bár gondolom, hogy eléggé ódzkodnak tőle. Sok mindent nem tudsz tenni.
15/17 anonim válasza:
Még mindig én. Talán, ha látják, hogy neked milyen fontos elfogadják.
16/17 A kérdező kommentje:
Hát utolsó kommentelő, már én is csak ebben tudok bízni, h ha lássák milyen fontos, mert igen is nagyon fontos, akkor engedni fognak belőle és nem lesznek makacsok!
2013. aug. 17. 21:59
17/17 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ezt a kérdést is ma tetted fel. Én vagyok a "félvér", akire olyan szépeket mondtak. Miért lovagolsz ennyire ezen a témán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!