Mit csináljunk, hogy ne kelljen mennünk hozzájuk nyaralni?
De furcsa volt olvasni amit írtál. Én 17 vagyok,de nagyjából már könyörögnöm kell itthon,hogy 'naaa mehetek már?' Mindig nagyon várom,hogy mehessek hozzájuk. Imádok ott lenni a faluba, bandázunk odakint,mezítláb,mamámmal megyünk piacra kora reggel, délelőtt csináljuk az ebédet,aztán takarítás, dumcsizunk, tévézünk,boltba megyünk meg annyi mindent csinálunk amit itthon nem szokás már. Sokat beszélgetünk,nevetünk. Sajnálom,hogy nálatok nem így van. Tatám nekem is szeret piszkálódni,főleg ha itókázik,de elengedem a fülem melett,bármilyen rosszul is esik amiket tud mondnai.
Menjetek le 1 hétre, főleg,hogy a testvéreddel mész akkor mégjobban eltudtok lenni. Mi ha unokatesómékkal egyszerre megyünk le mamiékhoz akkor ott felfordul a ház :D Mikor lemegyek hozzájuk kb visszatérek az 5 éves szintemre,mikor reggel megkérdezik,hogy "na mit szeretnél ma enni" "csináljuk palacsintát?" meg esszük a zsíroskenyeret. Úristen már most várom,hogy mehessek,csak úgy néz ki idén a jogsi miatt csak max pár napra tudok menni:/
Vagy mondd meg,hogy most elfoglalt vagy nem tudsz menni vagy pár napra lemész a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!