Szerintetek nagy elvárás a nagyszülőktől, hogy nyáron néhány hetet náluk legyen az unoka? Nálatok hogy van?
Én csak az unoka szerepében tetszeleghetek, de nálunk sem volt sosem ilyesmi: unokanővérem 23 éves, én 21, öcsém 13, unokaöcsé pedig 8 éves. Unokanővérem anno sok időt töltött az anyai nagyszüleinknél, mert a szülei akár karácsonyra is lepasszolták, hogy kettesben lazítsanak; engem anya csak nagy ritkán engedett egy éjszakára, mert a mamám nagyon akarta. A fiúk soha nem maradtak ott.
Ez függ attól, hogy milyen a kapcsolatotok, a gyerkőc mennyire kedveli őket, a nagyszülők hogy viselkednek az unokájukkal, tényleg foglalkozni fognak vele stb. Engem a nagyapám 7 éves koromtól szekál(t), hogy miért vagyok balkezes, így igazán sosem vágytam ott alvós látogatásokra. És ha jó a viszonyotok, és pl panelban, vagy társasházban laktok, a nagyszülők meg kertes házban, az mindig jó móka egy gyereknek, a nagy kert, az esetleg ott levő állatok, stb miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!