Ugyanazt tetetném magamra, ami neki is volt. Ha neki nem volt tetkója, neked se legyen! Ez legyen az emlék.
2013. jún. 21. 07:01
13/21 anonim válasza:
7-esé a pont.
2013. jún. 21. 11:15
14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Én egy kisebb szövegre gondoltam ami azt jelképezi hogy ő mindig a szívemben él és soha nem fogom elfelejteni! mert engem is a dédi mamám nevelt fel fél éves koromtól
2013. jún. 21. 15:35
15/21 anonim válasza:
Hidd el, kérdező, megértem, hogy emléket akarsz állítani a nagyidnak. De abban nem vagyok biztos, hogy ez a legjobb módja.
2013. jún. 22. 12:38
16/21 anonim válasza:
A miami ink-ben egy csaj valami madarat csinaltatott a nagymamaja emlekere.
az,hogy a madarnak es a mamanak mi koze egymashoz nnem tudni...
2013. jún. 23. 12:29
17/21 anonim válasza:
Én semmit nem tetováltatnék. Indokaim: a tetoválás neked tetszik, nem az emlék megőrzésére csak az emlékezet fenntartására jó. A kettő nem ugyanaz. Ha emlékezni szeretnék valakire akkor azt főleg gondolatban a vele való gyakori beszélgetéssel tudom megtenni, a tanácsainak a megfogadásával, a szellemiségének az őrzésével. Az arcképének magadra való tetoválásával hatalmas öngólt rúgsz, mert idővel bárhol is legyen rajtad a tetkó az izmaid a bőröd feszessége változik és egy felismerhetetlen idegen arc fog rád nézni. Nagymamád lelke biztosan nem fogja jól érezni magát, ha szenvedéssel váltod meg az emlékét. ..és igaz, ha ezt meg kell kérdezni akkor inkább önigazolást keresel a tetkóval, hogy még véletlenül se felejts. Ez nem igazi emlékezés, hanem emlékeztető az emlékezésre. Érted?
2013. jún. 23. 13:05
18/21 anonim válasza:
Addig nem csináltatnék tetoválást, amíg nincs önálló gondolatom arról, hogy mit szeretnék. Tök szép, hogy emlékezni akarsz a nagymamádra. Tegyél ki egy képet róla a falra. Egyszerűbb, mint egy felesleges tetoválás. Mi most mondhatunk itt akármit, az egyik ötlet lehet, hogy megtetszik, felvarratod aztán 2 hét múlva keseregsz hogy inkább a 8. válaszoló ötletét kellett volna megcsináltatni nem a harmadikét, mert most meg már az tetszik. Sosem értettem az ilyen "tetoválást akarok, de milyet?" típusú kérdéseket. Brahiból ne akarjon senki, annyira nem jó poén ez. Ha van egy konkrét ötlete, akkor hajrá, mert az saját, és azért csak magát hibáztathatja majd később.
2013. jún. 25. 13:08
19/21 anonim válasza:
Nekem a nagypapáimról van tetoválásom. Egyikőjüknek volt olyan régi, kék tetoválása, ugyanazt magamra varrattam a másik nagypapám pedig zenélt és a hangszer egy részét.
Lány vagyok, nem ismertem őket, de erős emberek voltak, tisztességesek, gondoskodtak a családjukról és túl korán távoztak az élők sorából. Ha tetoválásomra nézek mindig eszembe jut, hogy legalább olyan erős legyek én is. Ráadásul az anyám egy emberi szörnyeteg és a tetoválás emlékeztet arra, hogy sosem leszek olyan, mint ő, én apám és nagyapáim lánya vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!