Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tegnap délután holtan találtam...

Tegnap délután holtan találtam nagymamámat. Nem törtem meg, sőt ürességet érzek egyenlőre. Mintha álmodnék. Ez normális? 23/F

Figyelt kérdés
23 éve velem és édesanyámmal élt, és most nem tudom h ez az "üresség" miért van... Nem vagyok szomorú, nincs bennem negatív érzelem... egyszerűen nem értem...

2013. jún. 7. 15:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
normális.. még nem tudtad elfogadni, hogy nincs többé, hiszen eddig mindig melletted volt. részvétem!:(
2013. jún. 12. 17:15
 12/12 anonim ***** válasza:
# 9/11-es nálam is igy volt ha családtag barát halt meg ha megkaptam a halálhirt v a temetésükre mentem sose bőgtem... csak ilyen üresség volt bennem aztán késöbb borultam ki.. pl. 13 évesen akkor kezdtem el cigizni mikor a dédimamám meghalt, azelötte sose cigiztem meg na, rossz volt, nemtom leírni.. mindenki másképp éli meg ezt
2013. júl. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!